legolas29
Üye
S.E xperia neo v ics oyun kasması
Merhaba arkadaşlar ;
Bildiğimiz gibi neo v ye yaklaşık 1 ay evvel ics geldi 4.0.4 e güncelledim ancak kasma oluyor.Bu herkeste var.Ancak brother in arms ' ı yükledim oyunda acayip kasma var.Normalde de kasıyor mu yoksa ics kaynaklı mı? İcs kaynaklı ise 2.3.4 e nasıl geçerim.Geçmelimiyim yoksa beklemelimiyim? bütün bu soruların cevabını siz maxicep üyeleri ancak verebilir ve bana yardımcı olabilirsiniz.....Teşekkürler...Cevaplarınızı bekliyorum...
- - - Eklendi - - -
Yardim edecek yok mu arkadaslar
Bildiğimiz gibi neo v ye yaklaşık 1 ay evvel ics geldi 4.0.4 e güncelledim ancak kasma oluyor.Bu herkeste var.Ancak brother in arms ' ı yükledim oyunda acayip kasma var.Normalde de kasıyor mu yoksa ics kaynaklı mı? İcs kaynaklı ise 2.3.4 e nasıl geçerim.Geçmelimiyim yoksa beklemelimiyim? bütün bu soruların cevabını siz maxicep üyeleri ancak verebilir ve bana yardımcı olabilirsiniz.....Teşekkürler...Cevaplarınızı bekliyorum...
- - - Eklendi - - -
Yardim edecek yok mu arkadaslar

Peki nasıl döneriz gingerbread 'e 
sana dicem telefon la çok kurcalıyorsan oyun vs. şeylerle uğraşıyorsan 2.3 e dönmem ve kullanmam. ama yok ben telefonu nokia 3310 daki gibi kullanacam msj ve arıcam diyorsan ics 4.0.4 kur. inan arasında farkı birkaç simge , görsellik, yok diyolar ses değişti yok görüntü değişti inan hemsine baktım defalarca denedim ses de aynı görüntüde aynı ics 4.0.4 başka bir olayı yok ben bunu defalarca dile getirdim sırf telefonu fazla sattırmak için ics yi çıkardı. şimdilik 2.3 en iyisi telefondan verim almak istiyorsan eğer...ama karar senin ics 4.0.4 kurarsın yada android 2.3 ü? kolay gelsin
G