Yaşa aklıma bu fotoğrafı getirdin Yunuso konuyu açan buraya gelecek!![]()

sen şimdi gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek
![]()
Belki sorunu çözüme uluşmıştır...teşkür etsin bi kucak yapsın abi bune böyleBelki sorunu çözüme uluşmıştır...

teşkür etsin bi kucak yapsın abi bune böyle![]()
maxicep müdavimlerinin vermiş olduğu cevaplara karşılık vermediği, yunusemrekose nick adı ile kayıtlı üyenin 12 Haziran 2012 tarihinde saat: 13:00:35 geçe ilgili konuya yazdığı şu mesaj üzerine; teşkür etsin bi kucak yapsın abi bune böyle, yazısı ile şuçu sabitlenmiş bulunmaktadır. (kızım üzgün surat yap)

efenim tazminat alabilecekmiyiz bari![]()
(neyse konuyu fazla dağıtmayalım konu sahibi gelirse bize kızabilir.).gif)
(neyse konuyu fazla dağıtmayalım konu sahibi gelirse bize kızabilir.)
![]()
tamam abi 
Konuyu açalı çok oldu kusura bakmayın net kapanmıstı telefonum deişti hepiniz bilgileri için teker teker tesekkür ederim Biraz geç olsada konuyu buldum hepnzden özr dliorum tekrar tesekkürler bilgileriniz için
Sessizlik lütfen...
Ihı ıhıımm yaz kızım zanlı Lordpis57'nin 09 Haziran 2012 tarihinde ve saat 21:34:27'de açmış olduğu ilgili konuda ki yardım talebi için, (okey işareti yap kızım)maxicep müdavimlerinin vermiş olduğu cevaplara karşılık vermediği, yunusemrekose nick adı ile kayıtlı üyenin 12 Haziran 2012 tarihinde saat: 13:00:35 geçe ilgili konuya yazdığı şu mesaj üzerine; teşkür etsin bi kucak yapsın abi bune böyle, yazısı ile şuçu sabitlenmiş bulunmaktadır. (kızım üzgün surat yap)
![]()
Lordpis57'nin açmış olduğu konunun Mesajı şikayet et butonu kullanılarak, maxicep yönetimine haber verilmesi ve ilgili konunun gereksiz yere uzatılmasını engellemek için konunun yönetim tarafından kapatılması hususunda karar verilmiştir...(ıslık çalan smiley kullan kızım)
- - - Eklendi - - -
kızım az kalsın unutuyorduk locked smileyi kullan...
![]()
o konuyu açan buraya gelecek!![]()
Geldim ABEEEYaşa aklıma bu fotoğrafı getirdin Yunus![]()
Kızma Tamammıı? 
Yeni Telefonunda Hayırlı Olsun