Telefonum Çok Ağırlaştı C6-01 Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
o konuyu açan buraya gelecek! :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

tempestshine

tempestshine

Üye
Bakak görek :ehe

atakan25

atakan25

Üye
bas bi soft format dün bi attım ilk günkü gibi oldu hard falan hikaye :D

doctorrr

doctorrr

Üye
aslanım tosunuma bak :D benim aklıma tatar ramazan gelmişti ''Ben bu oyunu bozarım!'' :D

• Beğen
hidayet02

hidayet02

Üye
Bence Artık Buraya Uğramaz 'O Kadarr!' :D

atakan25

atakan25

Üye
ne olur geri dön:ağlarım:

slant1111

slant1111

Üye
internet kafeden yazmıştır kesin hemen cevap alamayınca da kalkmistir :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
cyber

cyber

Üye
benimde c6-01 im var ilk aldığım gibi hafif senin ki çok yemiş galiba :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm neyse artık.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
:züü: sen şimdi gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek :D

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

teşkür etsin bi kucak yapsın abi bune böyle :D

Sessizlik lütfen...

Ihı ıhıımm yaz kızım zanlı Lordpis57'nin 09 Haziran 2012 tarihinde ve saat 21:34:27'de açmış olduğu ilgili konuda ki yardım talebi için, (okey işareti yap kızım) :oke: maxicep müdavimlerinin vermiş olduğu cevaplara karşılık vermediği, yunusemrekose nick adı ile kayıtlı üyenin 12 Haziran 2012 tarihinde saat: 13:00:35 geçe ilgili konuya yazdığı şu mesaj üzerine; teşkür etsin bi kucak yapsın abi bune böyle, yazısı ile şuçu sabitlenmiş bulunmaktadır. (kızım üzgün surat yap) :(

Lordpis57'nin açmış olduğu konunun Mesajı şikayet et butonu kullanılarak, maxicep yönetimine haber verilmesi ve ilgili konunun gereksiz yere uzatılmasını engellemek için konunun yönetim tarafından kapatılması hususunda karar verilmiştir...(ıslık çalan smiley kullan kızım)
:islik

- - - Eklendi - - -

kızım az kalsın unutuyorduk locked smileyi kullan...:ehe

:locked:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, HolyCarboy ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
efenim tazminat alabilecekmiyiz bari :D

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​konu ne hale gelmiş AMK gazetesindeki eklerin isimlerini görünce bu kadar gülmemiştim :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve OttomaN TigeR
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi

Sessizlik lütfen...

Ihı ıhıımm yaz kızım zanlı Lordpis57'nin 09 Haziran 2012 tarihinde ve saat 21:34:27'de açmış olduğu ilgili konuda ki yardım talebi için, (okey işareti yap kızım) :oke: maxicep müdavimlerinin vermiş olduğu cevaplara karşılık vermediği, yunusemrekose nick adı ile kayıtlı üyenin 12 Haziran 2012 tarihinde saat: 13:00:35 geçe ilgili konuya yazdığı şu mesaj üzerine; teşkür etsin bi kucak yapsın abi bune böyle, yazısı ile şuçu sabitlenmiş bulunmaktadır. (kızım üzgün surat yap) :(

Lordpis57'nin açmış olduğu konunun Mesajı şikayet et butonu kullanılarak, maxicep yönetimine haber verilmesi ve ilgili konunun gereksiz yere uzatılmasını engellemek için konunun yönetim tarafından kapatılması hususunda karar verilmiştir...(ıslık çalan smiley kullan kızım)
:islik

- - - Eklendi - - -

kızım az kalsın unutuyorduk locked smileyi kullan...:ehe

Konuyu açalı çok oldu kusura bakmayın net kapanmıstı telefonum deişti hepiniz bilgileri için teker teker tesekkür ederim Biraz geç olsada konuyu buldum hepnzden özr dliorum tekrar tesekkürler bilgileriniz için

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt