Lumia900 Almanya'da satista

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia900 Almanya'da satista

sonunda Almanya'da Lumia900e kavustu. Daha once 31mayis olarak aciklanan Lumia900 satislari su anda baslamis durumda. Tabi bir fark da yok degil. Daha once Amazon Almanya icin actigi onsiparislerde 570€ fiyat belirlemisti. Fakat bugun ortaya cikan durumda 544€ fiyat belirlenmis. Darisi Turkiye'ye demekten kendimizi alamiyoruz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hadi bakalım bekliyoruz bizde,Teşekkürler

doctorrr

doctorrr

Üye
ooohh iyi iyi :D sen görme bizi nokia :nono: :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
teşekkürler abi, inşallah şöyle şok eden bir fiyat açıklar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Almanya da yaklaşık bizim parayla 1250 tl.umarım burada da 1400 tl yi geçmez

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya ben aslında hemen almayı düşünmüyorum(tamamen duygusal),ben wp8 li purewiew li lumilardan alacam,Alikemal de telefonu biraz bize anlat diye mesaj üstüne mesaj yazacak:)tıpkı şimdi bizim ondan istediğimiğz gibi:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet: :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya ben aslında hemen almayı düşünmüyorum(tamamen duygusal),ben wp8 li purewiew li lumilardan alacam,Alikemal de telefonu biraz bize anlat diye mesaj üstüne mesaj yazacak:)tıpkı şimdi bizim ondan istediğimiğz gibi:)

sen o telefonu benden once al bir tane de ben sana hediye eddyim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
ben almam o pureview li lumiaları kocaman ya :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Benim bildigim kadari ile amazon un turkiye satisi yok yurt disindan bi adres versek ve oradaki arkadasimiz turkiye ye gonderse sikinti olurmu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim bildigim kadari ile amazon un turkiye satisi yok yurt disindan bi adres versek ve oradaki arkadasimiz turkiye ye gonderse sikinti olurmu?

gumruk vergisi odemen gerekir o kadar sikintiya Greek yok ebay'dan alabilirsin.

theposies

theposies

Üye
fiyat iyi ya :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye

gumruk vergisi odemen gerekir o kadar sikintiya Greek yok ebay'dan alabilirsin.

yabanci sitelerden sadece amazon biliyordum peki bu sitenin turkiye satisi varmi cihazi aldiktan sonra baska bi ucret odemeden elimize gececek mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yabanci sitelerden sadece amazon biliyordum peki bu sitenin turkiye satisi varmi cihazi aldiktan sonra baska bi ucret odemeden elimize gececek mi
ücretsiz kargo olanı bulursan sadece gümrük vergisi ödersin.gümrük vergisi ödememek için mutlaka yolcu yanında giriş yapmalı

eRdaL.

eRdaL.

Üye

ücretsiz kargo olanı bulursan sadece gümrük vergisi ödersin.gümrük vergisi ödememek için mutlaka yolcu yanında giriş yapmalı

tsk ler gordugumden anladim kadari ile ikinci el cihazlar falan da var yani sahibinden gibi bi site mi gumruk vergisi ne kadar aliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt