opera mini ve opera mobile kullananlar bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Style72

Üye
    Konu Sahibi
opera mini ve opera mobile kullananlar bakabilir mi ?
arkadaşlar hepimizin ortak yer imleri ve kısayolları olsun mu ? Hepimiz opera link ortak kullanalım. Bu sayede yeni web siteleri ve yararlı siteleri öğrenelim.
Opera minideki ayarlar kısmında opera link yazısına tıklayın. Zaten hasabım var yazısına tıklayıp
Kullanıcı adı : maxicep
Şifre : maxicep
Giriş yapın.
Arkadaşlar başlangıcı ben yaptım 10 site ekledim. Lütfen sizde bildiğiniz yararlı siteleri yer imlerine ekleyin.eklediginiz siteleri bu hasabı kullanan herkes gôrebilecek.
Ve de lütfen hiç bir yer imini silmeyin.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
fikir güzel ama mümkün gôrünmùyor....

marist

marist

Üye
Herkes KatıLırsa Güze oLur MeseLa Kaydettiği Yer İminide Görevine Göre AdLandırır. Mesela .

Praet0r2

Üye
biri çıkar zevkine hepsini siler sonra hepsi boşa gider

joker.lg

joker.lg

Üye
vermek isterdim ama facebook ve başka sitelere olan bilgilerimi de vermiş olurum onlar olmadan nasıl vereceğimı anlatırsan paylaşabilirım

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
vermek isterdim ama facebook ve başka sitelere olan bilgilerimi de vermiş olurum onlar olmadan nasıl vereceğimı anlatırsan paylaşabilirım
!
Opera link sadece yer imleri ve kısayolları paylaştırıyor. Özel bilgileri kimse göremez.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
gerçekten güzel yöntem

Praet0r2

Üye
ne kadar çok eklenirse o kadar ağır olur

Malamadrı

Malamadrı

Üye
saygılı oluncak ki iş yürüsün

joker.lg

joker.lg

Üye
!
Opera link sadece yer imleri ve kısayolları paylaştırıyor. Özel bilgileri kimse göremez.

peki opera nexti kurduğumda linki acıyorum birşey yazmadan faceye giriyorum giriyor nasıl oluyor peki o :hmmm

- - - Eklendi - - -

opera linki bilgilerini nasıl düzeltebiliriz ? Çünkü ben yeni eklediğim şeyleri kaydetmek istiyorum

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye

peki opera nexti kurduğumda linki acıyorum birşey yazmadan faceye giriyorum giriyor nasıl oluyor peki o :hmmm

- - - Eklendi - - -

opera linki bilgilerini nasıl düzeltebiliriz ? Çünkü ben yeni eklediğim şeyleri kaydetmek istiyorum

linkle ne alakası var onun, başkasının face nimi açıyorsun
ayarlardan parolaları unut dersen otomatik girmez

phasan

phasan

Üye
bence olmaz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yer imlerimdeki siteleri bu konuda paylaştım bakabilirsiniz
link: yer imlerim

Malamadrı

Malamadrı

Üye
konuyu ilk gördüğüm de çok mantıklı yazmıştım fikri mi değiştiriyorum berbat çünkü sistemi mi alt üst ettiler opera opera değil forum sitesi gibi oldu bir çok şeyi sildiler anasayfa daki linkler gitti bence hiç katılmayın ben çıktım zaten

25umit05

Üye
yanlış şifre veya kullanıcı diYO

joker.lg

joker.lg

Üye
galiba değiştirmişler şifreyi

phasan

phasan

Üye
katılmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt