babama telefon alacağım önersi olan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten okadar ucuzsa mağazada 3600 slide veya 6600 slide alabilirim baktım fiyasko çıktı 2730 veya 2330 alırım yardımlar için teşekkürler arkadaşlar

futbol123

futbol123

Üye
Teknosadaki ürünler teşhir ve arızalı ürünler haberiniz olsun :) ondan fiyatları düşük

MasteLaa

MasteLaa

Üye
gerçekten okadar ucuzsa mağazada 3600 slide veya 6600 slide alabilirim baktım fiyasko çıktı 2730 veya 2330 alırım yardımlar için teşekkürler arkadaşlar

3600 ve 6600 slide lar çok iyi telefonlar..Eğer öyleyse önceliği onları tut derim.

5ibo5

5ibo5

Üye
Bencede fiyatının hakkını kesinlikle veriyor .

karamba70

Üye
o kadarda ucuz değil bence gold'da 1250 tl olan telefon teknosanın sitesinde 1600 TL :dry:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
o kadarda ucuz değil bence gold'da 1250 tl olan telefon teknosanın sitesinde 1600 TL :dry:

sitesine bakmadın galiba 3600 slide 200 lira 6600 slide 300 lira üstelik 29 liraya bile 0 telefon var 99 lira motorola v3

franzliszt

franzliszt

Üye
ben babama nokia 8800 siyah sıfır aldım (bulması çok zor ama buldum) enfes karizma cihaz teknolojik değil ama çok sağlam safir cam falan çelik

5ibo5

5ibo5

Üye
Teknosa yine bi işler çeviriyo ama hadi hayırlısı :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4811291]Teknosadaki ürünler teşhir ve arızalı ürünler haberiniz olsun :) ondan fiyatları düşük[/QUOTE]

aynen öyle site ismi vermiyorum google'a Teknosa Mağdurları yazın adamlar site bile açmışlar bende bir teknosa mağduruyum 5 yıl garantili bir hdd aldım oradan her 6 ayda bir bozuluyor nedense :naughty:

atakan25

atakan25

Üye
100 tl ye lg telefon mu ? :ehe bi çakallık var

5ibo5

5ibo5

Üye
bencede ürünler teşhir olabilir . teknosadan alma . müşteri memnuniyeti denen şey onlarda hiç yok .

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 9,90 a akıllı telefon var bi bakın şuna acaba depoda kalan ürünleri satmaya fln mı çalışıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
100 tl ye lg telefon mu ? :ehe bi çakallık var

10 liraya telefon bile var dokunmatik lg hemde :hmmm

- - - Eklendi - - -

bencede ürünler teşhir olabilir . teknosadan alma . müşteri memnuniyeti denen şey onlarda hiç yok .

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 9,90 a akıllı telefon var bi bakın şuna acaba depoda kalan ürünleri satmaya fln mı çalışıyorlar

valla sağlamsa kutusundaysa ben depo falan dinlemem açar bakarım çalışıyosa 100 liradan 10 tane alırım

5ibo5

5ibo5

Üye
sağlamdır heralde. 10 liraya al telefonu sat 100 liraya :) çin malı bile 10 tl değil. bide bu LG yani :aha:

5ibo5

5ibo5

Üye
Beyin bedava :muha:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
fiyatlar süper depoda kalanlar olsa bile alınır. birisi siteden bulunabilecek mağazalara baksın bende açılmıyor ona göre gidip alalım :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
fiyatlar süper depoda kalanlar olsa bile alınır. birisi siteden bulunabilecek mağazalara baksın bende açılmıyor ona göre gidip alalım :ehe

hafta sonu yağmalayacam orasını 2 tane 3600 alsam 200 den aldım en az 250 300 e okuturum bide sıfır garantiliyse allaaah :aha:

5ibo5

5ibo5

Üye
teknosayı arayıp sorsakmı ne :aha:

- - - Eklendi - - -

Siteden bu telefonlara bakınca yanında seri sonu yazıyo :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
varmı arayacak :ehe

- - - Eklendi - - -

teknosayı arayıp sorsakmı ne :aha:

- - - Eklendi - - -

Siteden bu telefonlara bakınca yanında seri sonu yazıyo :)

yav seri sonu olsa bile 10 liraya lg akıllı telefon 200 liraya 3600 slide nereden bulucan satılmasa bile en azından yedekte bekler bigün biriyle gezerim öbürgün biriyle :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt