kart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
kart sorunu
telefonuma 1gblık kart aldım ama telefonun ekranında dalgalanma oluyor.512lik karta bi sorun yok,acaba yeni aldıgım 1gblık karttamı sorun var?

pfffamq

pfffamq

Üye
kartta deilde n72 telefonlara yuksek hafıza kartları biraz kasıo sanırım kuzendede aynısı war we oda boyle bir sorun yasadıgından baska bi kart almak zorunda kaldı. kartında bi sorun yok telefon 1gb(ve daha fazlası) kartlarda biraz yavaşlatma yapaıo :S

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
kartta deilde n72 telefonlara yuksek hafıza kartları biraz kasıo sanırım kuzendede aynısı war we oda boyle bir sorun yasadıgından baska bi kart almak zorunda kaldı. kartında bi sorun yok telefon 1gb(ve daha fazlası) kartlarda biraz yavaşlatma yapaıo :S
arkadaşlarda hiç böyle olmadı 1lik kullanıyorlar hep...

Ozan

Ozan

Admin
Hafıza kartındandır muhtemelen, 1gb hafıza kartını telefonun kaldırması muhtemel.

1GB kullanan arkadaslarının hafıza kartı markası da aynı mı ?

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartındandır muhtemelen, 1gb hafıza kartını telefonun kaldırması muhtemel.

1GB kullanan arkadaslarının hafıza kartı markası da aynı mı ?
hayır marka aynı değil ama kaliteli değil.az önce geri götürdüm zaten idae ettim.kingston almayı düşünüyorum.aslında 2lik bulsam onu denicem,ama yok.

Master_Evil

Master_Evil

Üye
bence 2lik hiç deneme kingston iyidir telefonun yanında vermeleri lazımdı

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
bence 2lik hiç deneme kingston iyidir telefonun yanında vermeleri lazımdı
1lik alcam,teli alırken 512 vardı bende yeterli diye 1lik kartı fiyattan düşürmüştüm,ama şimdi yetersiz kalıyor.film,mp3,oyunlar ve programlar dolduruyor kartı...

gokolim

Üye
mp3lerin bitretelerini düşürerek %50 kadar alan kazanabilirsin bnm telefonda 400 şarkı war 800 mb. yer kaplıyo

Master_Evil

Master_Evil

Üye
bende sevmiyorum o yöntemi 6600ımda yer yok diye mecburiyetten yapıodum şimdi 1 gb var kingston telefonun yanında verdiler walla bulabilirsen al derim

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
6600 ses çıkışı mono oldugu için pek fark yaratmıyordu,bende kullanıyordum,ama n72de ses kalitesini düşürmek istemem...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Arkadaşım 1gb sorunsuz kullanıyor. ;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
1lik aldım az önce kingston.gayet hızlı.memnun kaldım.sorunda yok...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, bundan sonra alacağınız ürünleri iyice araştırın. ;)

fahad33

Üye
bende de sorun yok 1 gb sorunsuz

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
30 ytl kingston marka...çok memnun kaldım...

Master_Evil

Master_Evil

Üye
hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt