papakudioflu
Emekli Yönetici
işlemci üretim teknolojisi yüzünden öle bildiğim kadarıyla 22nm üretim teknolojisi kullanıyorlar... bırakta o kadarda olsun yani...
one s snapdragon s4 msm8960 kullaniyor 28nm
işlemci üretim teknolojisi yüzünden öle bildiğim kadarıyla 22nm üretim teknolojisi kullanıyorlar... bırakta o kadarda olsun yani...
one s snapdragon s4 msm8960 kullaniyor 28nm
onu bilmiyorum ama s3 te soğutma işini nasıl yapmışlar acaba ?
mobil işlemcilerde mevcut en yeni teknoloji zaten 28nm. İntel atom mobil işlemcileri 22nm olucakmiş.
fan yada su sogutma olmadıgına göre bakır plakada bırakamayacakları için haliyle telefonun bir notebook gibi hava I/O da bulunmayacagı için herhangi bir sogutma sistemi bulunmamakta olup rahatsız edici ısıya ulaşınca telefonu bırakıp sogumasını beklemek gerek...
saygılar sevgiler
- - - Eklendi - - -
S3 ün işlemcisi 32 mesela ama genede enerji açısından iyi bir işlemci 4 çekirdek olmasına ragmen
batarya performansi konusu firma ve site testlerine bakmayin bence biraz bekleyip kullanici yorumlarini inceleyin

tabiki abi haklısın sonuçta benim kullanmam ile senin kullanma şeklin farklı olacaktır ona göre de sonuç çıkar sende 1 gün giderken bende 12 saat gitmeye bilir normal şeyler bunlar![]()
Evet aynen boşuna şarj da yiyordur..Zarar bile olabilirYarari yoksa gereksizdir duz mantik![]()

Evet aynen boşuna şarj da yiyordur..Zarar bile olabilir![]()
Hatta 4 çekirdekli telefonlar sadece 4 çekirdek işlem gerektirdiği zaman 4'ünü birden kullanıyor. Onun dışında enerji tasarrufu için hep tek çekirdek kullanır. Hâl böyle olunca insan demiyor mu "4 çekirdeği niye aldım ben?"
Sadece oyun oynarken 4 çekirdek aktif olacaksa anlamı kalmaz. Ancak ilerde ICS yerine çok daha güçlü Android işletim sistemleri çıkarda güncellenirlerse belki onlarda 4'ünü de aktif olarak kullanır. Ancak bu seferde şarja elveda deriz.
s3 4 ünü birden kullanıyo

Ben HTC One X 4 ünü bir den kullanıyor diye biliyorum![]()
yok s3 4 ünü birden kullanıyo