istanbulda lumia tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
istanbulda lumia tanıtıldı
arkadaşlar nokia lumia tanıtımı için benim arkadaşım bugün istanbula gitti arkadaşım büyük bir telefon şirkettinin sahibi istanbula gitmesinin sebebi lumiaları insanlara tanıtmak için eğitim görecekler tabi bu arda izmirden gitti yarın gelince neler öğrendikleri ona sorup sizinle paylaşacam

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet bu hazırlıklar yapılıyor şu anda sitedeki çeviri tanıtımlar da kaldırıldı ve Nokia Türkiye sayfası için özel hazırlanıyor yakın zamanda Türkiye satışları başlamış olucak

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
technicker

technicker

Üye
rezerv o zaman

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirdir oguzhan

barbin3900

barbin3900

Üye
çok sevindim hayırlısıyla satışa çıkarsalarda bir an önce alsak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kimse fiyatlari merak etmiyor galiba;) ayrica ilk olarak sadece lumia800 satişa cikicak daha sonra 710 ve digerleri hepsi ayni anda cikmiyacak

barbin3900

barbin3900

Üye
yaa arkadaşlar biraz saçma olucak ama siyah ve mavi renk arasında kararsız kaldım sizce hangi renk lumia 800 ü almalıyım, siyah var kafamda ama mavide çok hoş duruyor

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
yaa arkadaşlar biraz saçma olucak ama siyah ve mavi renk arasında kararsız kaldım sizce hangi renk lumia 800 ü almalıyım, siyah var kafamda ama mavide çok hoş duruyor

Ben olsam mavi alırdım ama siyahta çok hoş :D Canlı canlı görmeden karar vermek zor.Bence almaya gittiğin zaman ikisini de eline al hangisi içine sinerse onu al.

man20

man20

Üye
Tatlım eğer dikkat çekmek istiyorsan mavi renk alcaksın. Ama eğer yok benim öyle şeylerle işim olmaz diyorsan siyah alıcaksın.

technoshark

technoshark

Üye
o zaman yakında çıkıcak demek oluyor bu , inşallah dediğiniz gibi olur.. Hayırlısı diyelim, sizden gelicek haberleri 4gözle bekliyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben siyah kullaniyorum cok hoş ve aşiri dikkat cekiyor bir de mavi olsaydi ne olurdu bilemiyorum. Konuya gelicek olursak Nokia Turkiye bu ay icinde kesin olarak cikicak diyor e ayin ortasina geldigimize gore hazirliklarinn yapilmasi normal

tempestshine

tempestshine

Üye
Bizim buradaki teknosaya,media market'e falan gelse hiç üşenmem hergün gider kurcalarım telefonu :eller:

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
barbin3900

barbin3900

Üye

Ben olsam mavi alırdım ama siyahta çok hoş :D Canlı canlı görmeden karar vermek zor.Bence almaya gittiğin zaman ikisini de eline al hangisi içine sinerse onu al.
evet valla çok kararsız biriyim geçen sene c7 ve samsung wawe 2 arasında kararsız kalmıştım 1 saat elimde durdu telefonlar :hmmm adam nerdeyse kovucaktı beni mağazadan, ama iyiki c7 almışım çok harika telefon memnunum fakat lumia 800ü görünce telefona aşık oldum resmen :aha:

doctorrr

doctorrr

Üye
beyaz renkli cyan arka kapaklı lumia 710 olur olur :D

Lumisland

Lumisland

Üye
İstanbul da bir lansman yapılacak mı yani? Yapılırsa muhakkak giderim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben siyah kullaniyorum cok hoş ve aşiri dikkat cekiyor bir de mavi olsaydi ne olurdu bilemiyorum. Konuya gelicek olursak Nokia Turkiye bu ay icinde kesin olarak cikicak diyor e ayin ortasina geldigimize gore hazirliklarinn yapilmasi normal

Gelsin Lumia'lar:eller:

Lumisland

Lumisland

Üye
Geçtiğimiz hafta Nokia Türkiye, web sitesinden Lumia 800 ve Lumia 710‘a ait destek ve genel tanıtım sayfalarındaki detaylı sayfa biçimlendirmesini kaldırdı. Bu harekete ekip olarak bir anlam veremedik.

Bu hafta sonu ise Papakudi arkadaşımızın eski yazımıza bıraktığı bir yorum sonucunda biz de bazı çıkarımlar yaptık. Nokia Türkiye Lumia konusunda biraz geç davranmış olsa da, yine de sürpriz yapmak istiyor olabilir.

Papakudi’nin bizimle paylaştığı duyuma göre Nokia, dün Nokia mağazalarında Lumia pazarlaması için eğitimler vermiş. Elbette buradan ilk aklımıza gelen şey yakın zamanda Lumia serisinin satışına başlanabileceği olacaktır. Bunun dışında Nokia Türkiye’nin, web sitesinden Lumia detaylarını ve desteğini içeren sayfalarını neden kaldırdığına yanıt, belki de Lumia satışa girmeden önce bir aldatma, bir sürpriz olabilir.

Umarız yakın zamanda bir şekilde (ne olursa olsun) Lumia satışlarına başlandığına dair bir haber alırız. Umarız Nokia Türkiye bize bir sürpriz yapar da bu yılan hikayesi artık sona erer.

Papakudi fırtınası heryerde :naughty:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslina bakarsaniz ben buyuk bir surpriz bekliyorum. Takipte kalin heran lumia800 icin duyuru yapilabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt