Behzat Ç.'ye alkol cezası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Behzat Ç.'ye alkol cezası
RTÜK, Behzat Ç.'ye 7 Haziran'da yayınlanan bölümdeki alkol sahneleri için ceza kesti.
10.06.2012 17:39

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), daha önce uyarı cezası verdiği "Bir Ankara Polisiyesi-Behzat Ç." dizisine, aynı maddenin ihlali nedeniyle bu kez idari para cezası uygulayacak.
RTÜK AFFETMEDİÜst Kurul, 7 Haziran'da gerçekleştirilen son toplantısında Behzat Ç. dizisi için 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'nun 8/2 ve 8/1/h maddelerinin ihlali nedeniyle müeyyide uygulanmasına karar verdi.
RTÜK, daha önce, "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılmadan yayınlanamaz" maddesinden uyarı cezası verdiği diziye, 1-8 Nisan tarihlerinde yayımlanan bölümlerinde aynı maddeyi ihlal etmesi nedeniyle bu kez idari para cezası uygulayacak.
Üst Kurul, yayınların alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu gibi bağımlılık yapıcı madde kullanımıyla kumar oynamayı özendirici nitelikte olamayacağı yönündeki maddenin ihlali nedeniyle de diziye uyarı müeyyidesi uygulanmasını kararlaştırdı.

doctorrr

doctorrr

Üye
iyi yapıyorlar aslında devlet memuru rolündeki birinin örnek olması gerekir

tempestshine

tempestshine

Üye
Ne Behzat Çeymiş ya |-)

larten123

larten123

Üye
başından beri hiç sevemedim şu filmi kökten kaldırsalar keşke :kotu:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaş bip'siz diyalog olmuyor yahu üstüne içki alemi polisıye dizilerden en iyisi" kanıt"

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Türkiyenin en iyi dizisidir tartısmasız.Biraz izleseniz ayrılamazsınız basından.
Ben kukla gibi laflar eden sanatçılardan bıktım sahsen Türk dizilerinde.
Ben mesaj vermesine yada örnek olmasına degil dizideki dogallıga bakarım.Rıza baba gibi kukla mı olsun yani kalıplasmıs laflar,her bölüm aynı ! Ayrıca Behzat Ç.'de verilen mesajlar da çok incedir çok fazladır ama anlayana.Ödüller artınca böyle bisey bekleniyodu zaten.İzledigim tek yerli dizi ve ben bu isi biliyorum güvenebilirsiniz bu dizi en iyisi.
Angarada fenomendir Behzat.
Yakısmadı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4810879' Alıntı:
arkadaş bip'siz diyalog olmuyor yahu üstüne içki alemi polisıye dizilerden en iyisi" kanıt"

doğru abi.

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Türkiyenin en iyi dizisidir tartısmasız.Biraz izleseniz ayrılamazsınız basından.
Ben kukla gibi laflar eden sanatçılardan bıktım sahsen Türk dizilerinde.
Ben mesaj vermesine yada örnek olmasına degil dizideki dogallıga bakarım.Rıza baba gibi kukla mı olsun yani kalıplasmıs laflar,her bölüm aynı ! Ayrıca Behzat Ç.'de verilen mesajlar da çok incedir çok fazladır ama anlayana.Ödüller artınca böyle bisey bekleniyodu zaten.İzledigim tek yerli dizi ve ben bu isi biliyorum güvenebilirsiniz bu dizi en iyisi.
Angarada fenomendir Behzat.
Yakısmadı.

çok doğru açıklama helal.fazla söze gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...