Android için tamamen yeni dil ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gadaybey

Üye
    Konu Sahibi
Android için tamamen yeni dil ekleme
Merhaba arkadaşlar Android için taman yeni dil eklemek istiyorum Türkçe İngilizce gibi bazı diller var seçince bütün telefon kullanımı seçtidiğin dile çevriliyor. ama bazı diller var onu seçince sadece seçtigini gösteriyor ama o dil hakkında hiç bir şey yok kısacası ben nasıl yeni dil ekleye bilirim yanı Türkçe olan dosyayı açıp çevirip ekleye bilirim biruygulma degil bütün Android çevrilmesi lazım yardımcı olursanız sevinirim !

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Merhaba arkadaşlar Android için taman yeni dil eklemek istiyorum Türkçe İngilizce gibi bazı diller var seçince bütün telefon kullanımı seçtidiğin dile çevriliyor. ama bazı diller var onu seçince sadece seçtigini gösteriyor ama o dil hakkında hiç bir şey yok kısacası ben nasıl yeni dil ekleye bilirim yanı Türkçe olan dosyayı açıp çevirip ekleye bilirim biruygulma degil bütün Android çevrilmesi lazım yardımcı olursanız sevinirim !
şimdi mod beymiydi bilmiyorum biri custom rom yapmıştı tek ulaşamadığı dosyaların dil dosyaları olduğunu söylemişti sen hangi dile çevirmek istiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt