RM808 ve RM823 olarak belki 20-30 ceşit rom var nasil baktin yunus birdaha bakayım durda
doctorrr Üye papakudioflu' Alıntı: RM808 ve RM823 olarak belki 20-30 ceşit rom var nasil baktin yunus Genişletmek için tıkla ... birdaha bakayım durda
papakudioflu' Alıntı: RM808 ve RM823 olarak belki 20-30 ceşit rom var nasil baktin yunus Genişletmek için tıkla ... birdaha bakayım durda
Cihanî Sultan Üye ynsemrekose' Alıntı: aha aşağıya lumia yazdım tak tak tak geldi hepsi Genişletmek için tıkla ... Nazar değmesin,maşallah!
ynsemrekose' Alıntı: aha aşağıya lumia yazdım tak tak tak geldi hepsi Genişletmek için tıkla ... Nazar değmesin,maşallah!
doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Nazar değmesin,maşallah! Genişletmek için tıkla ... varya zekamın sınırlarını zorladım be
Cihanî Sultan' Alıntı: Nazar değmesin,maşallah! Genişletmek için tıkla ... varya zekamın sınırlarını zorladım be
Cihanî Sultan Üye ynsemrekose' Alıntı: yeni yeni - - - Eklendi - - - ama ezme sende beni ali usta Genişletmek için tıkla ... Onu ezmek için değil bir abi şevkati ile söylemiş idi.
ynsemrekose' Alıntı: yeni yeni - - - Eklendi - - - ama ezme sende beni ali usta Genişletmek için tıkla ... Onu ezmek için değil bir abi şevkati ile söylemiş idi.
doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Onu ezmek için değil bir abi şevkati ile söylemiş idi. Genişletmek için tıkla ... ha bende espirik yapmıştım sona smiley getireydim keşke
Cihanî Sultan' Alıntı: Onu ezmek için değil bir abi şevkati ile söylemiş idi. Genişletmek için tıkla ... ha bende espirik yapmıştım sona smiley getireydim keşke
theposies Üye papakudioflu' Alıntı: hallederiz on dakikalik bir iş Genişletmek için tıkla ... saolasın abi
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi evet arkadaşlar sonunda beklenen gun geldi bugun bişeyler ortaya cikabilir saat 19:00dan itibaren başliyor.
evet arkadaşlar sonunda beklenen gun geldi bugun bişeyler ortaya cikabilir saat 19:00dan itibaren başliyor.
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: amerika icin 808pureview heralde Genişletmek için tıkla ... o kadar yaygaraya bu olmaz gidip nokia'nın suyunu keselim
papakudioflu' Alıntı: amerika icin 808pureview heralde Genişletmek için tıkla ... o kadar yaygaraya bu olmaz gidip nokia'nın suyunu keselim
Cihanî Sultan Üye papakudioflu' Alıntı: valla başka gorunen birşey yok Genişletmek için tıkla ... Alçak Nokia.Kandırdı bizi..
papakudioflu' Alıntı: valla başka gorunen birşey yok Genişletmek için tıkla ... Alçak Nokia.Kandırdı bizi..
musicianfaruk Üye Daha tangonun bile adam gibi gelmediği nokia ve microsofttan komik bi haber daha .. güzel güldüm bu sefer
Daha tangonun bile adam gibi gelmediği nokia ve microsofttan komik bi haber daha .. güzel güldüm bu sefer