papakudioflu
Emekli Yönetici
Windows Phone 8 Apollo geliyor
Microsoft bilgisayar ve tablet platformunda Windows 8 adında ki işletim sistemini sunmayı planlarken, diğer taraftan mobil platformda akıllı cep telefonları için de Windows Phone 8 Apollo mobil işletim sistemini sunmayı amaçlıyor. Özellikle Windows 8 ve Windows Phone 8 Apollo işletim sistemlerinden oldukça ümitli olan Microsoft, Windows Phone 8 Apollo tanıtım tarihini açıkladı.Microsoft tarafından basın mensuplarına yeni bir etkinlik duyurusu gönderildi. “A sneak Peek of the future of Windows Phone” sloganı ile gönderilen davetiyeye göre Microsoft 20 Haziran tarihinde San Francisco‘da Windows Phone 8 Apollo işletim sistemini tanıtacak.Goole Android ve Apple iOS’un ardında, bu iki işletim sistemine oranla oldukça az bir pazar payına sahip olan Microsoft Windows Phone 8 Apollo ile akıllı cep telefonu pazarında, Windows 8 ile de tablet pazarında, pazar payını arttırma gayretinde.Özellikle dokunmatik ekran destekli Windows 8 ile tablet pazarında başarılı olabileceği uzmanlar tarafından dile getirilirken, bakalı akıllı telefon segmentinde Windows Phone 8 ile neler yapabilecek.

APOLLO .