Windows Phone 8 Apollo geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Apollo geliyor
Microsoft bilgisayar ve tablet platformunda Windows 8 adında ki işletim sistemini sunmayı planlarken, diğer taraftan mobil platformda akıllı cep telefonları için de Windows Phone 8 Apollo mobil işletim sistemini sunmayı amaçlıyor. Özellikle Windows 8 ve Windows Phone 8 Apollo işletim sistemlerinden oldukça ümitli olan Microsoft, Windows Phone 8 Apollo tanıtım tarihini açıkladı.Microsoft tarafından basın mensuplarına yeni bir etkinlik duyurusu gönderildi. “A sneak Peek of the future of Windows Phone” sloganı ile gönderilen davetiyeye göre Microsoft 20 Haziran tarihinde San Francisco‘da Windows Phone 8 Apollo işletim sistemini tanıtacak.Goole Android ve Apple iOS’un ardında, bu iki işletim sistemine oranla oldukça az bir pazar payına sahip olan Microsoft Windows Phone 8 Apollo ile akıllı cep telefonu pazarında, Windows 8 ile de tablet pazarında, pazar payını arttırma gayretinde.Özellikle dokunmatik ekran destekli Windows 8 ile tablet pazarında başarılı olabileceği uzmanlar tarafından dile getirilirken, bakalı akıllı telefon segmentinde Windows Phone 8 ile neler yapabilecek.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

theposies

theposies

Üye
çok iyi haber abi bu aynı zamanda yeni telefonlar geliyor demek mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni telefonlar için altyapının hazır oldugunu gösterir.yani rtm sürümü üreticelere dagıtılabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir ama gelecegi zaten belli olmuştu. Buyuk ihtimalle yilin son ceyreginde guncelleme yayinlanir. Tabi ondan once navifirmde yayinlanirsa oradan flashlamak da mumkun.

- - - Eklendi - - -

hatta orada lumia900 uzerinde wp8 tanitilabilir.

theposies

theposies

Üye
inşallah lumia 900 de tanıtılır bu sayede eski ve yeniyi daha iyi ayırt ederiz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabi cihaz üzerinde tanıtılacagı kesin degil belki de sadece bilgi verilir bazı yenilikleri tanıtılır ama zannetmiyorum mutlaka cihaz üzerinde tanıtılır.

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
wp8'lerin ekim gibi piyasada olması lazım.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Lumia sahiplerine ya da alacaklarına hayırlı olsun diyelim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslinda geliştiricilere dagitilicak nokia da navifirmde yayinlasa super olur hemen basariz flashi :ehe

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
İsmi çok havalı .. :D APOLLO .

doctorrr

doctorrr

Üye

romu degiştiremedim daha pcden yapmiycam teknik servis arkadaşimla yapicaz ama vakit bulup yanina gidemedim aslinda herşey hazir dosyalar bile naviden cekilmiş beni bekliyor.
lumia 900 dosyalarını navide aradım taradım yok 800 var sadece :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

romu degiştiremedim daha pcden yapmiycam teknik servis arkadaşimla yapicaz ama vakit bulup yanina gidemedim aslinda herşey hazir dosyalar bile naviden cekilmiş beni bekliyor.

- - - Eklendi - - -

kendisi de ismi gibi havali olucak heralde:ehe

Hayırlısı olsun hünkarım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt