Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan

Üye
hiç yanlarina bile gitmedim ne istedim kendileri verdiler :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aklıma gelmişken sorayım şu soruyu:
Laptop wirelles a bağlanıyor ama sağ altta sinyal gücünü gösteren görselde ünlem işareti çıkıyor. ve internete giremiyorum :ağlarım: misafirim diye bu mu gelecekti başıma, bu saatte eve de dönemem, yollamazlar somuru:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
[video=youtube;ovVfLancwys]http://www.youtube.com/watch?v=ovVfLancwys[/video] (L) :utan

- - - Eklendi - - -

:aha::sarıl:

nedense ilgimi pek çekmedi acaba yazın bunların seviyece üstleriyle kanka ayağına takılacak olmam mıydı beni böyle yapan yoksa hislerimi mi kaybediyorum lan ben diye düşünmedim değil.Ayrıca sosyal fobi teşhisi bile koydum kendime tüm özelliklerine sahibim.

doctorrr

doctorrr

Üye
modemi kapat aç

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Laptop wirelles a bağlanıyor ama sağ altta sinyal gücünü gösteren görselde ünlem işareti çıkıyor. ve internete giremiyorum :ağlarım: misafirim diye bu mu gelecekti başıma, bu saatte eve de dönemem, yollamazlar somuru:
nasıl girdin o zaman foruma :ehe
DNS değiştir

djhiguramos

djhiguramos

Üye

Bazen buna kullandığın güvenlik yazılımları da neden olabiliyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
o zaman bilgisayarı kapat aç

Hasan

Üye

Erişim noktasını sil :ehe

Elektr0

Elektr0

Üye

internet te sorun var paşam merkezden kaynaklanıyor yada modemden modem pc ve modem merkez arasını kontrol etmen lazım modemin beslemesini kes tekrar çalıştır... düzelmez ise merkez ...

doctorrr

doctorrr

Üye
win7 de wireless sorunu var bildiğim kadarıyla

Üst Alt