S2 alacağım ama..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertgold

Üye
    Konu Sahibi
S2 alacağım ama..
Beyler s2 almayı düşünüyorum ama acaba temiz 2.el garantili almak mı mantıklı yoksa yurtdışı sıfır almak mı? bütçe 1000tl

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
temiz 2. el almak daha mantıklı.

- - - Eklendi - - -

o fiyata başka sıfır cihazlarda alabilirsin araştır bi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
yurtdişi derken kendiniz getirticekseniz avrupa birligi ulkelerden alinan cihazlar da bir yil garanti gecerli oluyor ayrica yurtdişi garantili satiş yapilan siteler de var.

mertgold

Üye
    Konu Sahibi
temiz 2. el almak daha mantıklı.

- - - Eklendi - - -

o fiyata başka sıfır cihazlarda alabilirsin araştır bi.
yok s2 tercihim
yurtdişi derken kendiniz getirticekseniz avrupa birligi ulkelerden alinan cihazlar da bir yil garanti gecerli oluyor ayrica yurtdişi garantili satiş yapilan siteler de var.
kendim getirmiyecem, getirtenlerden alacam ama 2. elmi alsam yurt dışımı alsam karar veremedim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sıkıntıya girme her an her şey olabilir dostum..2.el garantili temiz almanı tavsiye ederim :) Kolay Gelsin

destroy116

destroy116

Üye
Bana kalırsa yurt dışından getirt derim şimdi 2. El alırsan yarın bir gün ne olcağını bilemessin, tabi bu benim fikrim ben cep telefonlarında 2.el karşıyım ama o konuda bi sıkıntım yok diyosan tabiki 2.el al diğer türlü uğraşırsın biraz.

mertgold

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntıya girme her an her şey olabilir dostum..2.el garantili temiz almanı tavsiye ederim :) Kolay Gelsin

Bana kalırsa yurt dışından getirt derim şimdi 2. El alırsan yarın bir gün ne olcağını bilemessin, tabi bu benim fikrim ben cep telefonlarında 2.el karşıyım ama o konuda bi sıkıntım yok diyosan tabiki 2.el al diğer türlü uğraşırsın biraz.

öneriler için teşekkürler.. abi 2.elde bişey olsa bile en azından garantisi olur o yüzden sıkıntı olcağını sanmıyorum ama yurtdışı getirtsem kaydettirecek biri yok başka telefonunda imeisini attırsam telefona bu seferde kapanma sıkıntısı olabilir :)

destroy116

destroy116

Üye
He kaydettirecek birsi yoksa sakın bulaşma elinde patlar sonra. Zaten 100 tl vergi falan da var sen en iyisi temiz bir 2.el bulup al.

ltn53

Üye
Dostum forumda reklamını gördüm bari link atıyım dedim bi bak istersen 1.167 lira s2 ama internetten alırmısın bilmem :S

mertgold

Üye
    Konu Sahibi
He kaydettirecek birsi yoksa sakın bulaşma elinde patlar sonra. Zaten 100 tl vergi falan da var sen en iyisi temiz bir 2.el bulup al.
öyle yapalım artık :)
Dostum forumda reklamını gördüm bari link atıyım dedim bi bak istersen 1.167 lira s2 ama internetten alırmısın bilmem :S
yok kardeş elden almayı düşünüyorum :)

cyber

cyber

Üye

yurt dışından gelme pasaport kayıtlı mı

avcitalip

avcitalip

Üye
bak bende Galaxy SII alacağım,dün telefoncuya sordum tanıdık bana biz 800-900 TL civarından alıp temizliğine göre 1.100 TL ye kadar satabiliyoruz dedi,piyasada öyle 2.el cihazlar varki sıfır gibi geçen adamın teki paraya sıkışmış gidip kredi çekmek yerine Turkcell'den 24 Ay Ödemeli Iphone 4 Almış Gidip Hemen Telefoncuya Satmış...

Ama Bence Sıfır Al Malının Ne Olduğunu Bilirsin Kim Bilir Adam O Telefonla Neler Yapmıştır...

dereli_47

Üye
neler yapmıştır derken :|:|:|
bak bende Galaxy SII alacağım,dün telefoncuya sordum tanıdık bana biz 800-900 TL civarından alıp temizliğine göre 1.100 TL ye kadar satabiliyoruz dedi,piyasada öyle 2.el cihazlar varki sıfır gibi geçen adamın teki paraya sıkışmış gidip kredi çekmek yerine Turkcell'den 24 Ay Ödemeli Iphone 4 Almış Gidip Hemen Telefoncuya Satmış...

Ama Bence Sıfır Al Malının Ne Olduğunu Bilirsin Kim Bilir Adam O Telefonla Neler Yapmıştır...

mertgold

Üye
    Konu Sahibi

sıfırınada para yetmezki 1.400-1.500 tl bende 1000tl var 500tl bulamam kardeş. Alacağım telefonda sıkıntı olsa bile en azından garantisi olacağı için içim rahat edecek

avcitalip

avcitalip

Üye
sıfırınada para yetmezki 1.400-1.500 tl bende 1000tl var 500tl bulamam kardeş. Alacağım telefonda sıkıntı olsa bile en azından garantisi olacağı için içim rahat edecek

fiyatı yerine göre değişir ama bence sıfır al ne olacağı belli olmaz birde bu cihazlar samsung tamir görüp görmediğini anlayamazsın...

senin bileceğin iş ben sadece tavsiyede bulunuyorum:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt