Belle FP2 Bilgiler ve Ekran Görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
FP1 ile FP2 değişiklikleri:
- Tema efektleri yine kapatılamıyor ve efektlerde az da olsa değişme var.
- Bul simgesi artık Ara simgesinin yanında da var.
- Kamera arayüzü aynı Nokia 808'deki gibi.
- Birkaç yeni widget eklenmiş. Arama gereci widgetinde de değişiklik var.
- Bul, Müzik çalar ve tarayıcının sürümleri güncellenmiş.
- Fotoğrafları direkt Facebook'ta paylaşma özelliği (Nokia 808 gibi)
- Kaydırma artık daha rahat. Hızlıca yapınca en üstten alta-alttan en üste rahatça çıkıyor.
- Türkçe klavye ve klavyede dil geçişleri mükemmel.
- Mesajlarda duygusal simge eklemek daha kolay ve hiç kasma yok.
- Java sürümü güncellenmiş.

bu bilgileri konuya ekliyim isterseniz?

alp047

alp047

Üye
FP1 ile FP2 değişiklikleri:
- Tema efektleri yine kapatılamıyor ve efektlerde az da olsa değişme var.
- Bul simgesi artık Ara simgesinin yanında da var.
- Kamera arayüzü aynı Nokia 808'deki gibi.
- Birkaç yeni widget eklenmiş. Arama gereci widgetinde de değişiklik var.
- Bul, Müzik çalar ve tarayıcının sürümleri güncellenmiş.
- Fotoğrafları direkt Facebook'ta paylaşma özelliği (Nokia 808 gibi)
- Kaydırma artık daha rahat. Hızlıca yapınca en üstten alta-alttan en üste rahatça çıkıyor.
- Türkçe klavye ve klavyede dil geçişleri mükemmel.
- Mesajlarda duygusal simge eklemek daha kolay ve hiç kasma yok.
- Java sürümü güncellenmiş.

ekran görüntüleri için çok teşekkürler bu türkçe ekran görüntülerini nereden buldun acaba hemde 701

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@nsekiz bu ve daha önceki yazımı koyabilirsiniz.

mining-

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
aynen katılıyorum.mesaj sorunu düzelsin başka bişey istemiyorum.ne microsoft apps yüklü ne de swipe ama her gün defalarca aynı sorun
Belle'den, Belle FP1'e geçince flashladınız mı? Ben de direkt telefon üzerinden FP1'e geçtim. SMS sorunu meydana geldi, flash attım ve bir daha sorun olmadı.

mining-

Üye
Belle'den, Belle FP1'e geçince flashladınız mı? Ben de direkt telefon üzerinden FP1'e geçtim. SMS sorunu meydana geldi, flash attım ve bir daha sorun olmadı.
yok hiç flash atmadım.fp1e telefon üzerinden geçtim bu yüzden mi oldu acaba?ama fp1e geçmeden öncede bu sorun vardı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yok hiç flash atmadım.fp1e telefon üzerinden geçtim bu yüzden mi oldu acaba?ama fp1e geçmeden öncede bu sorun vardı
Bende de aynen öyleydi. O yüzden temiz bir flash atmanızı öneririm. Ya da yeni güncellemeyi bekleyin diyeceğim ama ne zaman geleceği belli değil.

mining-

Üye
Bende de aynen öyleydi. O yüzden temiz bir flash atmanızı öneririm. Ya da yeni güncellemeyi bekleyin diyeceğim ama ne zaman geleceği belli değil.

flash konusunda hiç bi bilgim yok.geçen gün ilk defa soft format attım o da korka korka:) bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
FP1 ile artık böyle sorun yokki. SwipeUnlock ya da Microsoft Apps var mı telefonunuzda?
Microsoft Apps'i silmiştim SwipeUnlock'u da hiç kurmadım ama forumda bu konudan muzdarip çok kişi var. Hard format atsam düzelir mi diye düşünmeden edemiyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft Apps'i silmiştim SwipeUnlock'u da hiç kurmadım ama forumda bu konudan muzdarip çok kişi var. Hard format atsam düzelir mi diye düşünmeden edemiyorum.
Microsoft Apps'i bir kere kurmuşsanız silseniz bile düzelmiyor. Sildim düzeldi ama telefonu kapatıp açınca yine eskisi gibi oldu. Hard format atacaksanız temiz bi flash da atın üstüne. Hard formatı tek başına denemeyin. Ayrıca Microsoft Apps kesin sorunlu ki flashtan sonra güncellemesi bile görünmedi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Microsoft Apps'i bir kere kurmuşsanız silseniz bile düzelmiyor. Sildim düzeldi ama telefonu kapatıp açınca yine eskisi gibi oldu. Hard format atacaksanız temiz bi flash da atın üstüne. Hard formatı tek başına denemeyin. Ayrıca Microsoft Apps kesin sorunlu ki flashtan sonra güncellemesi bile görünmedi.
Aslında aynen benim de öyle oldu hatta konu da açmıştım Apps'i sildim düzeldi diye ama ertesi gün kapatıp açtığımda gene tekrar etmeye başladı. Ayrıca ben flash atmadığım halde artık gözükmüyor güncelleme sanırım Nokia geri çekti onu. Flash atmayı bir deneyeyim teşekkürler.

mining-

Üye
nsekiz yardımıyla yarın flash atıcaz benim telefona.inşallah bu mesaj sorunu düzelir.kafayı yiycem yoksa

FRAPSDH

Üye
Yazıklar olsun ,menü hala 3 lü sütün halinde ,sanki yaşlı telefonu kullanıyoruz

Polymath

Polymath

Üye
microsoft appstan officeyi ayiramaz miyiz? Sırf office için yüklüyorum. Bende microsoft apps yüklü şuanda ilk başlarda çok oldu o mesaj sorunu ama şuanda tek tük çok az oluyor. Acaba flash attim atali uygulamaları hiç açmadım. Öyüzden düzelmiş olabilir mi?=)

pRime.

pRime.

Üye
swipe ekran kilidi gelmesi çok güzel olmuş.

Üst Alt