Belle FP2 Bilgiler ve Ekran Görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
kamera gelsin birşey iştemiyorum

hadi fp2 hadi olum

• Beğen
Tepkiler: alayisyan024

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
FP2 gelmese de olur sanki düzgün bir yenilik göremedim umarım ilerde daha fazla özellik açığa çıkar. En çok merak ettiğim ise FP2 büyük ihtimal 2013'de gelecek ve sonraki 3 sene nolacak FP3 vb. bişey gelir mi ki onu merak ediyorum bekleyip göreceğiz.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Siteye göre Eylül'de gelebilirmiş. 1.Nesillere ise belle refresh adında bir güncelleme gelecek.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Arkadaşlar Nokia 603 Telefonuma Cfw atmayı düşüyüyorum. 3 tane sorum var :

1) Nokia 603 için CFW önerirmisiniz Ben Bulamadım da Hep N8 için Cfw var

2)Telefonuma CFW attıktan sonra Orjinal FW yüklemek istersem OFW Nerden bulabilirim

3)Bende Phoneix in TCK V1 SP2 De indirdiiğim Sürüm mü var O program ile 603 e cfw atabilirmiyim ???

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia 603 Telefonuma Cfw atmayı düşüyüyorum. 3 tane sorum var :

1) Nokia 603 için CFW önerirmisiniz Ben Bulamadım da Hep N8 için Cfw var

2)Telefonuma CFW attıktan sonra Orjinal FW yüklemek istersem OFW Nerden bulabilirim

3)Bende Phoneix in TCK V1 SP2 De indirdiiğim Sürüm mü var O program ile 603 e cfw atabilirmiyim ???

S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü buradan 603 için cfw bulabilirsin. tekrar orjinale dönmek istersen navifirm programından dosyaları indirip flash atarak dönersin. Phoenix 2012 sürümü ile flash atailirsin http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-2012-son-surum-605228.html

karasahinemre

Üye
bi kere n8 deki tarayıcımın sürüm 8.3 zaten tarayıcıya gerek yok müzik çalarda 17.1.13 yeter bana

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni sürüm FP1'in eksikliklerini kapatmış. Yeni klavye sorunsuz. Klavyeye dil ekleme-çıkarma ve geçiş işlemleri çok basitleştirilmiş. Artık mesajlarda duygusal simge eklemek için simgeye basmak yeterli ve eklerken hiç kasmıyor. Kelime önerisi mükemmel olmuş. Klavyedeki sayılar üst tarafta daha iyi olmuş. Sağ-sol ok klavyeden kaldırılarak daha fazla boşluk sağlanmış. Sadece yazı üstünde bir yere tıkladığımızda kısa süreli görünür oluyorlar ve görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Yazıyı seçme-kopyalama-kesme-yapıştırma işlemleri de çok güzel olmuş. Şimdilik sadece klavyeye değineceğim. Dahası yakında :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
klavyeyi pek beğenmedm ben

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu kamera arayüzünün N8'e mutlak gelmesi lazım..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yeni sürüm FP1'in eksikliklerini kapatmış. Yeni klavye sorunsuz. Klavyeye dil ekleme-çıkarma ve geçiş işlemleri çok basitleştirilmiş. Artık mesajlarda duygusal simge eklemek için simgeye basmak yeterli ve eklerken hiç kasmıyor. Kelime önerisi mükemmel olmuş. Klavyedeki sayılar üst tarafta daha iyi olmuş. Sağ-sol ok klavyeden kaldırılarak daha fazla boşluk sağlanmış. Sadece yazı üstünde bir yere tıkladığımızda kısa süreli görünür oluyorlar ve görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Yazıyı seçme-kopyalama-kesme-yapıştırma işlemleri de çok güzel olmuş. Şimdilik sadece klavyeye değineceğim. Dahası yakında :)

Nasıl yani FP2 çıktı da bizim mi haberimiz yok şimdi

asigsasi

asigsasi

Üye
ne zaman çıkıyor bi tarih varmı

pRime.

pRime.

Üye
görüntüler rda'dan ama fp2'li cihaz kaldırılmış.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
peki bu yazılım ne zaman gelecek n 8 e bir bilgi var mı?

catdog136

catdog136

Üye

dediğim gibi ben bu güncellemeyi daha dün gördüm nokia çalışanında. çıkması yakındır diye tahmin ediyorum -çıkarsa-.

SilentOne

SilentOne

Üye
fp2 gelsede çeksek bu özellikleri :D

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905
pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar yazılım istiyorsanız İos ve android sağlamlık istiyorsanız nokia :) böyle gider bu ....

bunun şu anki konuyla ne alakası var? he yok tabi, sen yaz içini rahatlat da gerisi önemli değil.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

cmmndtr

Üye
senin cihazdan mı ss?

Üst Alt