Arkadaşlar Nokia 603 Telefonuma Cfw atmayı düşüyüyorum. 3 tane sorum var :
1) Nokia 603 için CFW önerirmisiniz Ben Bulamadım da Hep N8 için Cfw var
2)Telefonuma CFW attıktan sonra Orjinal FW yüklemek istersem OFW Nerden bulabilirim
3)Bende Phoneix in TCK V1 SP2 De indirdiiğim Sürüm mü var O program ile 603 e cfw atabilirmiyim ???

Nasıl yani FP2 çıktı da bizim mi haberimiz yok şimdiYeni sürüm FP1'in eksikliklerini kapatmış. Yeni klavye sorunsuz. Klavyeye dil ekleme-çıkarma ve geçiş işlemleri çok basitleştirilmiş. Artık mesajlarda duygusal simge eklemek için simgeye basmak yeterli ve eklerken hiç kasmıyor. Kelime önerisi mükemmel olmuş. Klavyedeki sayılar üst tarafta daha iyi olmuş. Sağ-sol ok klavyeden kaldırılarak daha fazla boşluk sağlanmış. Sadece yazı üstünde bir yere tıkladığımızda kısa süreli görünür oluyorlar ve görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Yazıyı seçme-kopyalama-kesme-yapıştırma işlemleri de çok güzel olmuş. Şimdilik sadece klavyeye değineceğim. Dahası yakında
peki bu yazılım ne zaman gelecek n 8 e bir bilgi var mı?
dediğim gibi ben bu güncellemeyi daha dün gördüm nokia çalışanında. çıkması yakındır diye tahmin ediyorum -çıkarsa-.Yeni sürüm FP1'in eksikliklerini kapatmış. Yeni klavye sorunsuz. Klavyeye dil ekleme-çıkarma ve geçiş işlemleri çok basitleştirilmiş. Artık mesajlarda duygusal simge eklemek için simgeye basmak yeterli ve eklerken hiç kasmıyor. Kelime önerisi mükemmel olmuş. Klavyedeki sayılar üst tarafta daha iyi olmuş. Sağ-sol ok klavyeden kaldırılarak daha fazla boşluk sağlanmış. Sadece yazı üstünde bir yere tıkladığımızda kısa süreli görünür oluyorlar ve görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Yazıyı seçme-kopyalama-kesme-yapıştırma işlemleri de çok güzel olmuş. Şimdilik sadece klavyeye değineceğim. Dahası yakında
Arkadaşlar yazılım istiyorsanız İos ve android sağlamlık istiyorsanız nokiaböyle gider bu ....