onu bilmem de uyumadan önce ciddi bir sekılde okudugın seyler aklından çıkmıyor.istersen dene![]()

kesinlikle katılıyorumAslında benim bir yöntemim var işe yarar mı bilmiyorum bütün önemli formulleri notları kısaltma
yaparak A4 kagıdına düzenli şeklide yazdıktan sonra, hiç ışık almayan karanlık bir odada
bu A4 kagıdın arkasından çakmak yada fenerle ışık tutuyorsun 2 3 sanıye kadar kagıda bakıp
ışıgı geri kapatıyorsun fotorf makinasının flaş çakması gibi hızlı şekilde, ondan sonra görüntü
beyne kazınıyor artık nere bakarsan bak gözünün önünde o A4 kagıdı görüyor![]()

Aslında benim bir yöntemim var işe yarar mı bilmiyorum bütün önemli formulleri notları kısaltma
yaparak A4 kagıdına düzenli şeklide yazdıktan sonra, hiç ışık almayan karanlık bir odada
bu A4 kagıdın arkasından çakmak yada fenerle ışık tutuyorsun 2 3 sanıye kadar kagıda bakıp
ışıgı geri kapatıyorsun fotorf makinasının flaş çakması gibi hızlı şekilde, ondan sonra görüntü

Aslında benim bir yöntemim var işe yarar mı bilmiyorum bütün önemli formulleri notları kısaltma

[/SIZE][/COLOR]Ben bilgisayarın ya da buzdolabının üstüne formülleri asarım.Gelip gittikçe formülleri okur ezberlerim.

Ben bilgisayarın ya da buzdolabının üstüne formülleri asarım.Gelip gittikçe formülleri okur ezberlerim.
ben formul ezberlemiyorum bu yontem pek ise yaramaz galiba 
Ben bilgisayarın ya da buzdolabının üstüne formülleri asarım.Gelip gittikçe formülleri okur ezberlerim.
ben formul ezberlemiyorum bu yontem pek ise yaramaz galiba 
moral bozmak istemem ama bu tip çalışmalar önceden yapılması lazımdı. biraz geç olmuş sanki. bende sayısal bölümde okuyorum anca zamanında çalışmak kurtarıyo. sınav zamanında da sadece bi göz gezdiriyorum öyle giriyorum sınava ve gayet de başarılı oluyor yani önemli olan zamanında ve günü gününe çalışmak fazla bi vakit almıyor zaten günlük 1 ya da 2 saat yeterli![]()

şu mezar taşı okuma olaylarının felan sebebi ; beyne kısa süreli veri girişi olması ve beyinde yoğunluk oluşması yolda , otobüste veya baka bir yerde her tarafa bakıpta herşeyi okumayın düz yolunuza devam edin![]()
ya da o an da düşüncesini değiştirir başka şeyler düşünmek ister. çünkü sonsuzluk kavramı insanın beyni yetmez kavramaya.Mezar taşı okumak ölümü hatırlatır insan hiç ölmeyecek gibi yaşadıgından mantıgı kabul etmekte zorlanır
bu nun içinde en kolay yolu inkar etmekte, unutmakta bulur.