Sinav basarma yontemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
Sinav basarma yontemleri
Nelerdir?

Simdi notlarimin ustunde uyuyacagim umuyorum fiziyoteropozihinsel yontemiyle yarin sabah herseyi aklimda tutmus olacagim...

Varmi sizin baska yontemleriniz ¿

M. tAHA

M. tAHA

Üye
onu bilmem de uyumadan önce ciddi bir sekılde okudugın seyler aklından çıkmıyor.istersen dene :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Aslında benim bir yöntemim var işe yarar mı bilmiyorum bütün önemli formulleri notları kısaltma
yaparak A4 kagıdına düzenli şeklide yazdıktan sonra, hiç ışık almayan karanlık bir odada
bu A4 kagıdın arkasından çakmak yada fenerle ışık tutuyorsun 2 3 sanıye kadar kagıda bakıp
ışıgı geri kapatıyorsun fotorf makinasının flaş çakması gibi hızlı şekilde, ondan sonra görüntü
beyne kazınıyor artık nere bakarsan bak gözünün önünde o A4 kagıdı görüyor :)

• Beğen
Tepkiler: delrico
M. tAHA

M. tAHA

Üye
Aslında benim bir yöntemim var işe yarar mı bilmiyorum bütün önemli formulleri notları kısaltma
yaparak A4 kagıdına düzenli şeklide yazdıktan sonra, hiç ışık almayan karanlık bir odada
bu A4 kagıdın arkasından çakmak yada fenerle ışık tutuyorsun 2 3 sanıye kadar kagıda bakıp
ışıgı geri kapatıyorsun fotorf makinasının flaş çakması gibi hızlı şekilde, ondan sonra görüntü
kesinlikle katılıyorum :D

pro.engineer

pro.engineer

Üye

mantıklı gözüne parlak bi ışık vurduğunda etrafa bakınca etkisi kalıyor bu da öyle :)

__xXx__

__xXx__

Üye

evet ise yarar belli süreliğine ama bu yaptığın aynı zamanda binlerce beyin hücresinin ölümüne neden olabilir anlık yansımaları izlemek(bu günümüzde reklam izlerken sık olur ayrıca mezar mermerlerini okumak yolda giderken tabelaları takip etmek vs ) insanın beyin hücrelerini öldürür ve beynin kendini yenilenmesini bi süreliğine engeller bilimsel olarak kanıtlandı bu! benim yöntemim günü gününe düzenli tekrar yapmak ve sınavdan önce sert bir kahve içmek kahve hem vücuda enerji verir hemde beyin hücrelerini uyararak konsantre olmayı artırır deneyin farkı görürsünüz ama tabi kahveyi çok sık tuketmiyorsaniz

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

O iş çakmakla olmaz. Zaten karanlık değil mi yanlışlıkla kağıdı yakarsak ne olacak :):D[/SIZE][/COLOR]

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben bilgisayarın ya da buzdolabının üstüne formülleri asarım.Gelip gittikçe formülleri okur ezberlerim.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
moral bozmak istemem ama bu tip çalışmalar önceden yapılması lazımdı. biraz geç olmuş sanki. bende sayısal bölümde okuyorum anca zamanında çalışmak kurtarıyo. sınav zamanında da sadece bi göz gezdiriyorum öyle giriyorum sınava ve gayet de başarılı oluyor yani önemli olan zamanında ve günü gününe çalışmak fazla bi vakit almıyor zaten günlük 1 ya da 2 saat yeterli :)

spy ghost

spy ghost

Üye
şu mezar taşı okuma olaylarının felan sebebi ; beyne kısa süreli veri girişi olması ve beyinde yoğunluk oluşması yolda , otobüste veya baka bir yerde her tarafa bakıpta herşeyi okumayın düz yolunuza devam edin :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
müzik dinlerken çalışırdım sınavda mırıldanırken o anda okuduğun bilgiler aklına geliyo bu şundan kaynaklanıyo bence ikisini birden aynı zamanda algıladığı için birlikte hatırlamanı sağlıyor

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
herkesde olmuyor o ama, hemen hemen her insan için ortak bi anlama yöntemi olması lazım elbet :)

Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilgisayarın ya da buzdolabının üstüne formülleri asarım.Gelip gittikçe formülleri okur ezberlerim.

Odamin her yerine kagit yapistirdim ama gecerken gormuyorum :D ben formul ezberlemiyorum bu yontem pek ise yaramaz galiba :D

- - - Eklendi - - -

Odamin her yerine kagit yapistirdim ama gecerken gormuyorum :D ben formul ezberlemiyorum bu yontem pek ise yaramaz galiba :D

- - - Eklendi - - -

moral bozmak istemem ama bu tip çalışmalar önceden yapılması lazımdı. biraz geç olmuş sanki. bende sayısal bölümde okuyorum anca zamanında çalışmak kurtarıyo. sınav zamanında da sadece bi göz gezdiriyorum öyle giriyorum sınava ve gayet de başarılı oluyor yani önemli olan zamanında ve günü gününe çalışmak fazla bi vakit almıyor zaten günlük 1 ya da 2 saat yeterli :)

Malesef onceden calisan kisi sayisi az :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
tipik bir öğrenci modeli :) ama yine de bi yerde başlamak lazım biliyorum biraz zor geliyor ama başarıya giden hiç bir yol da kolay değil :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
şu mezar taşı okuma olaylarının felan sebebi ; beyne kısa süreli veri girişi olması ve beyinde yoğunluk oluşması yolda , otobüste veya baka bir yerde her tarafa bakıpta herşeyi okumayın düz yolunuza devam edin :oke:

Mezar taşı okumak ölümü hatırlatır insan hiç ölmeyecek gibi yaşadıgından mantıgı kabul etmekte zorlanır
bu nun içinde en kolay yolu inkar etmekte, unutmakta bulur.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ben okurum hep etrafimdakilere bir ezberim kotu zaten ah ah odtu bile tutardi biyoloji :@

bu yazı forumrunner ile gönderildi

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Mezar taşı okumak ölümü hatırlatır insan hiç ölmeyecek gibi yaşadıgından mantıgı kabul etmekte zorlanır
bu nun içinde en kolay yolu inkar etmekte, unutmakta bulur.
ya da o an da düşüncesini değiştirir başka şeyler düşünmek ister. çünkü sonsuzluk kavramı insanın beyni yetmez kavramaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt