Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaparim fakat suan laptop kapagi kirildi serviste elimdekilerin ram yuksek degil ancak zorla kendi telefona zor yapiyorum oburu gelicek heralde haftaya ozman yapariz birseyler ben haber ederim.
hüseyin_46
Üye
süper görünüyror; ama ben yükleyemiyorum yaa her şey tamam da flashlamak istediğim zaman güç düğmesine basıp bırakıyorum telefonda herhangi bir tepki oluşmuyor! jaf_nok4models dan c6-01 yoktu internette de bulamadım onun için kendim ayarladım. biri bana yardımcı olabilir mi?
hayalet2304
Üye
phoenixle yükle hacı yaw ne jaf ı
oguzhan54
Üye
Arkadaşım ben daha önce hiç hacklemedim.sırf jin hao v4 adlı programı yükleyebilmek için hacklicem. ama bir hata çıkarmı veya beğenmessek teli tekrar geri orjinal haline döndürebilirmiyiz diye merak ediyorum.yorumları okudum sorun yok diyor herkes emeğin için + verdim ama bi cevap verirsen sevinirim
hayalet2304
Üye
evet eski haline döndürebilirsin, flash atmayı biliyorsan, navifirmden orjinal dosyaları indirip flashlamayıda bilirsin dimi ama...
OttomaN TigeR
Üye
Abi teşekkürler ben konuyu yeni gördüm yahu...
beyazkoza75
Üye
kurtuluş yeni güncelleme ne zaman olacak
degirmenci01
Üye
kurtuluş40 hocam şu tamamen şeffaf tercihler ve saat widgetini verebilirmisin