İstanbul :) ya sen Ozanlar diyarı şirin Gırşeer
By_GaBLiN Üye tinasoft' Alıntı: İstanbul ya sen Genişletmek için tıkla ... Ozanlar diyarı şirin Gırşeer
MrTech Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler trakyaya geçmiş olsu iyi salladı ama 5.1 miş Genişletmek için tıkla ... hocam trakya degil tekirdag.aleykumselam buarada. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... abi nerdeydin ya
m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler trakyaya geçmiş olsu iyi salladı ama 5.1 miş Genişletmek için tıkla ... hocam trakya degil tekirdag.aleykumselam buarada. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... abi nerdeydin ya
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: hocam trakya degil tekirdag.aleykumselam buarada. - - - Eklendi - - - abi nerdeydin ya Genişletmek için tıkla ... buradayım - - - Eklendi - - - sevindirici tarafı can kaybı yokmuş büyük geçmiş olsun.
MrTech' Alıntı: hocam trakya degil tekirdag.aleykumselam buarada. - - - Eklendi - - - abi nerdeydin ya Genişletmek için tıkla ... buradayım - - - Eklendi - - - sevindirici tarafı can kaybı yokmuş büyük geçmiş olsun.
m542tf Üye MrTech' Alıntı: hocam trakya degil tekirdag.aleykumselam buarada. - - - Eklendi - - - abi nerdeydin ya Genişletmek için tıkla ... ben genelleme yaptım yoksa marmara ereğlisi ben çorludayım zaten
MrTech' Alıntı: hocam trakya degil tekirdag.aleykumselam buarada. - - - Eklendi - - - abi nerdeydin ya Genişletmek için tıkla ... ben genelleme yaptım yoksa marmara ereğlisi ben çorludayım zaten
MrTech Üye m542tf' Alıntı: ben genelleme yaptım yoksa marmara ereğlisi ben çorludayım zaten Genişletmek için tıkla ... tamam abi büyüksün
m542tf' Alıntı: ben genelleme yaptım yoksa marmara ereğlisi ben çorludayım zaten Genişletmek için tıkla ... tamam abi büyüksün
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsını? Genişletmek için tıkla ... hocam bana mı sordun m542 arkadasa mı ? Bana sorduysan hamdolsun iyiyim abi sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsını? Genişletmek için tıkla ... hocam bana mı sordun m542 arkadasa mı ? Bana sorduysan hamdolsun iyiyim abi sen nasılsın
MrTech Üye Pondusss' Alıntı: 1 hafta aradan sonra Istanbuldayım Genişletmek için tıkla ... welcome to ıstanbul kardes
Pondusss' Alıntı: 1 hafta aradan sonra Istanbuldayım Genişletmek için tıkla ... welcome to ıstanbul kardes
Amaru Shady Üye MrTech' Alıntı: welcome to ıstanbul kardes Genişletmek için tıkla ... sağol. Yaklaşık 1 haftadır maçlar yüzünden giremiyorum, yeniler var aramızda galiba
MrTech' Alıntı: welcome to ıstanbul kardes Genişletmek için tıkla ... sağol. Yaklaşık 1 haftadır maçlar yüzünden giremiyorum, yeniler var aramızda galiba
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: hocam bana mı sordun m542 arkadasa mı ? Bana sorduysan hamdolsun iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... kusura bakma nasılsınız diyecektim.
MrTech' Alıntı: hocam bana mı sordun m542 arkadasa mı ? Bana sorduysan hamdolsun iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... kusura bakma nasılsınız diyecektim.
Nextman Emekli Yönetici Deprem olmus bende yolda ogrendim 5,1 marmaraereglisinde corlu bile hissetmis
Amaru Shady Üye Arkadaslar lutfen deprem oldugunu söylemeyin. Madonna İstanbulu salladigini sansin. - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: ne garip ? Genişletmek için tıkla ...
Arkadaslar lutfen deprem oldugunu söylemeyin. Madonna İstanbulu salladigini sansin. - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: ne garip ? Genişletmek için tıkla ...