N1C<-lazımdeğil
Üye
Maxicep..
Bu foruma ilk üye oluşum samsung preston telefonuma uygulama yüklemekti. teknoloji ile aram fazla iyi değildi ama daha sonra bu forum sayesinde teknolojiye merak sardım. her telefonu takip etmeye çoğu teknoloji dergilerini de okumaya başladım. daha sonra teknolojiden uzaklaşıp konu-dışı bölümünde takıldım. yani teknolojiyi bırakıp eğlenmeye başlamıştım. bütün günüm maxicepte geçiyordu daha sonra programlama ve site kodlama işine başladım (ara vermiştim) maxicep için program yazdım ama bunu forumda yayınlamadım sadece kendim kullandım
şuanda programı geliştirmeye devam ediyorum belki yayınlarım neyse konumuza dönelim 
ara sıra diğer forumlara bakıyorum da arkadaşlık,sohbet felan yok herkes birbirine laf sokma alay etme derdinde ama maxicepte ise arkadaşlık,dostluk var. maxicepi maxicep yapanda bu zaten.
eğer bu güne kadar size karşı veya foruma karşı bi yanlışım olduysa da kusura bakmayın..
şuanda programı geliştirmeye devam ediyorum belki yayınlarım neyse konumuza dönelim 
ara sıra diğer forumlara bakıyorum da arkadaşlık,sohbet felan yok herkes birbirine laf sokma alay etme derdinde ama maxicepte ise arkadaşlık,dostluk var. maxicepi maxicep yapanda bu zaten.
eğer bu güne kadar size karşı veya foruma karşı bi yanlışım olduysa da kusura bakmayın..
ama şu yazdığın programı merak etmedim değil yani 

Maxihort ekibi
Maxihort Ekibi İş Başında