Arkadaşlar Yeni Tel Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Tel Tavsiyesi
Sensation XE'den sonunda kurtuldum Galaxy Note kaldı sadece. Almak istedğim cihazlar:
-Samsung Galaxy SIII
-Apple iPhone 5(T-Mobile ön sipariş almaya başladı)
-HTC One X

Tavsiyeniz?

amcalu1

amcalu1

Üye
s3 al ilk one x taraftari idim ama araştırınca s3 daha iyi

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
s3 al ilk one x taraftari idim ama araştırınca s3 daha iyi

ama şimdi şu da var note II sonbaharda geliyomuş s3 alsammı almasammı ama hala yetiyo bana note

PriZm

PriZm

Üye
Eğer büyük ekran sorun etmeyecekse note 2 yi bekleyebilirsin.ama şuan seçeneklerin içinde en iyisi S3 (Iphone 5 i saymıyorum)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Eğer büyük ekran sorun etmeyecekse note 2 yi bekleyebilirsin.ama şuan seçeneklerin içinde en iyisi S3 (Iphone 5 i saymıyorum)

Hocam bende Aralık-Ocak gibi telefon almayı planlıyorum.Eğer Pureviewli Lumialar beklediğim gibi çıkmazsa Note 2 gibi kocaman bir şey almayı planlıyorum.Ne zaman Türkiyeye gelir ve sizce yaklaşık ne kadar olur.

klongs

klongs

Üye
bende galaxy note 2 düşünüyorum

PriZm

PriZm

Üye
Hocam bende Aralık-Ocak gibi telefon almayı planlıyorum.Eğer Pureviewli Lumialar beklediğim gibi çıkmazsa Note 2 gibi kocaman bir şey almayı planlıyorum.Ne zaman Türkiyeye gelir ve sizce yaklaşık ne kadar olur.
kardeş daha telefonun bütün özelliklerini bilmiyorumki :D ama kafadan ve samsungun satış stratejisine bakarak söylersem 2.3 ~olur sanırım.

klongs

klongs

Üye
2000 tl civarı olur

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence bekle ve iPhone 5 al.En iyisi.:oke:

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
galaxy s3 ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
s3 almaya karar verdim note 2 çıkınca note u satarım iki tane tane note taşımanın anlamı yok

- - - Eklendi - - -

beyler http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-galaxy-note-2-5-5-inc-1680-x-1050-ekran-cortex-a15-tabanli-exynos-5250-yongaseti-654324.html s3 almaktan vazgeçtim

doctorrr

doctorrr

Üye
iyi şimdiden hayırlı olsun :good:

klongs

klongs

Üye
bosuna note 2 demiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt