Kvk garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Kvk garanti
Arkadaşlar kvk'dan telefonun seri numarasını sorguluyorum, kvk satışı cihaz yazıyo yani doğruluyo bilgileri. Bu telefonun garantisi olduğu anlamına mi gelir?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kvk'dan telefonun seri numarasını sorguluyorum, kvk satışı cihaz yazıyo yani doğruluyo bilgileri. Bu telefonun garantisi olduğu anlamına mi gelir?

Ve garanti belgesi yok elimde bir sorun olur mu?

Süleyman

Süleyman

Üye

- - - Eklendi - - -

Ve garanti belgesi yok elimde bir sorun olur mu?
Bir sorun olmaz KVK herşeyi imei numarasından hallediyor. İnternette sorgulamanda kvk grantilidir yazıyorsa direk kvk ya verebilirsin telefonunu

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi

Bir sorun olmaz KVK herşeyi imei numarasından hallediyor. İnternette sorgulamanda kvk grantilidir yazıyorsa direk kvk ya verebilirsin telefonunu
Garantilidir gibi bişey yazmıyo,
"KVK SATIŞI CIHAZ;CTNK5230;5230 TURKEY WHITE BLUE NOKIA. " yazıyo. Bu garanti anlamına gelir mi?

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
kardeşim telefonun ülkeye kvk tarafından getirildiği anlamına gelir diğer bir değişle kaçak mal değil . Garanti konusuna gelince kvk nın garanti politikası sanırım 2 yıl . Ilk satış anından itibaren başlar . Yani telefon un 2 yılı dolmamışsa satıştan itibaren garantisi olabilir . Süre konusunda emin değilim

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonun ülkeye kvk tarafından getirildiği anlamına gelir diğer bir değişle kaçak mal değil . Garanti konusuna gelince kvk nın garanti politikası sanırım 2 yıl . Ilk satış anından itibaren başlar . Yani telefon un 2 yılı dolmamışsa satıştan itibaren garantisi olabilir . Süre konusunda emin değilim

Sürenin dolup dolmadığını bilmiyorum ışte. Onu nasıl öğrenebilirim bir bilginiz var mi?

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Nokia'nın resmi sitesinden garanti şartlarının devam edip etmediğini öğrenebilirsin :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
ovi suite cihaz bilgilerine bak dostum orda yazıyordu garanti durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt