5800 galeri işaretleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
5800 galeri işaretleme
arkadaşlar orjinal hackli v60 kullanıyorum. acaba galeride düzenle simgesi yerine işaretle butonunu modlamak mümkünmüdür. forumda baktım bulamadım. teşekkürler

stwnash

Üye
en uyuz şeylerden biri o zaten işaretleme işi bi yanlış basıyosun bütün işaretler gidiyor.. varsa böyle bişey çok iyi olur.

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bu konu hakkında bilgisi olan ???

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
en uyuz şeylerden biri o zaten işaretleme işi bi yanlış basıyosun bütün işaretler gidiyor.. varsa böyle bişey çok iyi olur.

katılıyorum. Çok zaman alıyo işaretleme yaparken falan

_RYUK_

_RYUK_

Üye
benim kullandıgım cfw o secenek var

Süleyman

Süleyman

Üye
Mümkündür fakat yapan varmıdır bilemiyorum onu modlu OFW yapanlara sorarsan cevabının bulabilirsin.

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
evet yapanlar yapıyor ama onlardan biriside buraya bakıp bir cevap verseler keşke...

Süleyman

Süleyman

Üye
Modunu verseler aslında çok güzel olur. Ama zahmet edip bakan yok.

- - - Eklendi - - -

evet yapanlar yapıyor ama onlardan biriside buraya bakıp bir cevap verseler keşke...
bu konulardan anlayan iyi bir üstada sordum cevabı aynen şöyleydi:
Orjinal yazılımda .dll editlemeleri yapınca telefon açılmayabiliyor. Fakat C6 portlarında böyle bir sorun yok. O yüzden ortadaki tuş bir mod ile değiştirilebiliyor. Modda da ilgili .dll dosyasının değiştirilmiş hali mevcut.

Orjinal yazılımlarda bu tür düzenlemeler genellikle RomPatcher yamalarıyla yapılır, ancak bunun yaması yok ne yazık ki.

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için tşklerr ...

Süleyman

Süleyman

Üye
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt