Xperia neo v yada ray al.Wonder alma.
neden wonder almasın bi anlatırmısın
Oyun ve ram problemi varmis.ben öyle biliyorum

Nova3,mc3 bunlarda sorun cikartmiyor mu?mişlerle muşlarla olmaz kardeşim böyle şeyler. Ben üç aydır kullanıyorum. Çok ısındığı zaman kasma yapabiliyo oyun oynarken ama bunlar normal şeyler. Bilgisayarlar da ısınınca kasabiliyo. Kamerası video çekme performansı beni çok memnun etti. Wifi hız 14.4 megabit. Bu da önemli bir artı bence. Tavsiye ederim
- - - Eklendi - - -
Ayrıca gps navigasyon mükemmel![]()
Gelicek deme o?modern combat 3 (mc3 derken bunu kastettiyseniz) bir kere takıldıysa telefon ne oluyimtürkiyeye gelmeyen value packi yapınca zaten oyun problemi kalkıyor şuan sorun yaşadığım hiçbir oyun yok
Samsung bu ne zaman geliceği hiç belli olmaz ben hiç uğraşmadan indirdim yaptım resmi sonuçtaGelicek deme o?

Samsung bu ne zaman geliceği hiç belli olmaz ben hiç uğraşmadan indirdim yaptım resmi sonuçta![]()
nova 3 ü yüklemedim videolarda pek güzel gelmedi bana sırf grafikleri için indirmek istemedimTmm.peki nova3te kasma,gecikme falan oluyor mu?
nova 3 sorunsuz,value pack root şeklinde attın heralde türkiye de henüz çıkmadınova 3 ü yüklemedim videolarda pek güzel gelmedi bana sırf grafikleri için indirmek istemedim
nova 3 ü yüklemedim videolarda pek güzel gelmedi bana sırf grafikleri için indirmek istemedim
bi de reset atiyomus kendi kendine boyle bi sey var mi?rami temizlersen imkansız ilk aldığımda bilmiyordum arkada oyun çalışırken nete girmiştim 2. sekmeyi açınca telefon kapanıp açılmadan kendini yeniden başlatmıştıBu son sorumbi de reset atiyomus kendi kendine boyle bi sey var mi?

rami temizlersen imkansız ilk aldığımda bilmiyordum arkada oyun çalışırken nete girmiştim 2. sekmeyi açınca telefon kapanıp açılmadan kendini yeniden başlatmıştı![]()

hayır maxipro güzel değil yani güzel aslında ama turkcell uygulamaları dolu uğraştırır.Bence Turkcell MaxiPro5 almalısın geçen gün bir akrabama aldık.O da galaxy wonder ile maxipro5 arasında kalmıştı maxipro5 i seçti baya iyi ve güzel telefon.

tabi bunları ben ekledim ama olsun sende yaparsın yani 700-750 liraya en fazla in iyi wonder alınır