htc one x kullanan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var almayı düşünyorum

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Haklısınız bende öyle yapacağım :) Kulübünü açtık almazsak olmaz artık :kop:

tigana

Üye
dostum bende htc one x kullanıyorum sen hangisinden alacaksın bilmiyorum ama benimki 4 çekirdekli olan(çünkü htc firması htc one x telefonunu türkiye için çift çekirdekli yapıyor bizi ezik görüyor heralde.)
neyse ben sana özelliklerini kısaca anlatayım.

bataryası güzel 1800 mAh 1,5 gün kendi yırt bisürü şey yap yine bitmiyor ben bitiremedim.tabi bide bateri saver diye bi program var onu indirirsen ayarlarınıda yaparsan sana garanti veririm 3 gün şarjın dayanır.bu arada program telefon ekran kilidine girdiğinde eğer açık bir indirmen yoksa wifiyi deaktif yapıyor.tabi onunda ayarı var.istersen deaktif olmaz. bu yazıyı yazarken şarjım %90 da sabah 07:30 da çıkarmıştım. şarjdan ve iş için mail alışverişi yaptım ve bol bol temple run oynadım.

ekranı ve kamerası süper ötesi bişey sadece kamerası için bile alabilirsin zaten reklamlarındanda anlayabileceğin gibi telefonun yapımcılarıda kamerayı yere göğe sığdıramıyor.

sana tek eksisini söyleyeyim.canlı duvarkağını htc nin kendi launcheri sayfa atlarken takılıyor.ama çözümü çok basit indir go launcheri yada apex launcheri yada nova launcheri (apex launcherle nova launcher neredeyse aynı)yada yandex shelli indir (bu bildiğimiz sbp shelle aynı ama bu daha optimize kesinlikle kendiliğinden kapanmıyor.) bu launcherlerde herhangibi sıkıntı yaşamıyorsun.

son olarak şunu söyleyeyim bu telefonu kaçırma hastası olacaksın.

---------- Eklendi @ 01:34:47 ---------- Yazıldı @ 01:31:07 ----------

ayrıca rootlamak isteyen arkadaşlar özelden yazsın yardımcı olurum

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Çok :tşk: bilgiler için kafaya koydum alıcam bu telefonu :)

Türe

Türe

Üye
Önemli değil kardeşim umarım doğru tercihe varırsın

geneluye

geneluye

Üye
tigana;4741862]dostum bende htc one x kullanıyorum sen hangisinden alacaksın bilmiyorum ama benimki 4 çekirdekli olan(çünkü htc firması htc one x telefonunu türkiye için çift çekirdekli yapıyor bizi ezik görüyor heralde.)
neyse ben sana özelliklerini kısaca anlatayım.

bataryası güzel 1800 mAh 1,5 gün kendi yırt bisürü şey yap yine bitmiyor ben bitiremedim.tabi bide bateri saver diye bi program var onu indirirsen ayarlarınıda yaparsan sana garanti veririm 3 gün şarjın dayanır.bu arada program telefon ekran kilidine girdiğinde eğer açık bir indirmen yoksa wifiyi deaktif yapıyor.tabi onunda ayarı var.istersen deaktif olmaz. bu yazıyı yazarken şarjım %90 da sabah 07:30 da çıkarmıştım. şarjdan ve iş için mail alışverişi yaptım ve bol bol temple run oynadım.

ekranı ve kamerası süper ötesi bişey sadece kamerası için bile alabilirsin zaten reklamlarındanda anlayabileceğin gibi telefonun yapımcılarıda kamerayı yere göğe sığdıramıyor.

sana tek eksisini söyleyeyim.canlı duvarkağını htc nin kendi launcheri sayfa atlarken takılıyor.ama çözümü çok basit indir go launcheri yada apex launcheri yada nova launcheri (apex launcherle nova launcher neredeyse aynı)yada yandex shelli indir (bu bildiğimiz sbp shelle aynı ama bu daha optimize kesinlikle kendiliğinden kapanmıyor.) bu launcherlerde herhangibi sıkıntı yaşamıyorsun.

son olarak şunu söyleyeyim bu telefonu kaçırma hastası olacaksın.

iyi günler yakın geçmişte bir yazı yazmışınız çok beğendim internette hep kötülüyorlar one x i ama sizin söyledikleriniz bana doğru geldi ben de htc one x almak istiyorum ama doğubank gibi bir yerden spot cihaz almak istiyorum fakat sorularım var
acaba distributör veya kvk garantisi yararlı olur mu yardı mederler mi
kutusuna felan bakarak dört veya iki çekirdekli olup olmadığını nasıl anlarım
ayrıca bunu telefon açıkken nasıl anlarım
bir de yeni rom güncellemesi ile internetten indirilen oyunlar sorunsuz açılır mı?(yani şu lag denilen olay olmadan)
cevaplarsanız çok sevinirim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla sorunlu diyorlarda bende de bir sorun yok memnunum.

betoner

betoner

Üye
Benim cihaz KVK garantili ve sıvı teması hariç düşme, kırılma gibi ekstra garantili Turkcell'in cihazı. Hiçbir sorunu yok, telefonu akıllıca kullanırsan şarjıda iyi gidiyor.

Gelelim spottan kastın yurtdışı ve veya garantisizse öncelikle cihazının kayıtlı olması önemli telefonun kapandımı açtırman zor olacaktır. Pasaport falan uğraş dur. Kvk benim bidiğim bu tip cihazlara bakmaz olduki baksa bile dünyanın parasını ister. Bu kadar para vermişken biraz daha verip garantili almanı tavsiye ederim.
Cihaz 2 çekirdekli değil 4 çekirdeklidir. 4+1 işlemci yapısına sahip gerektiğinde 4 çekirdek birden çalışıyor. Yoksa batarya harbiden dayanmazdı.

onur009

Üye
kişisel görüş ve tecrübelerim. one x i mayıs başından beri kullanıyorum ve alma sebebimde multi fonksiyon kullanmak ve seriliğe önem vermem di. cihaz iyi güzel ama arkadaşında dediği gibi normal kullanımda 1 gün garanti. az kullanımda 1.5 - 2 de idare edebiliceğin durumlar olur. ama kesinlikle yoğun kullanan yani bnm için 1 gün yetmiyor. cihaz da birden fazla uygulama açık olduğundan min. 700mb ram sürekli aktif durumda. ve yine cihazı uzun süreli kullanımda oyun, müzik, video vs. kamera kısmında ısınma oluyor. hatta şarja takılıyken oyun yada film izliyorsanız ısı daha da artıyor. ben zaman zaman takılmalar yavaşlamalar seziyorum menü geçişlerinde dahi. ama pek te takmıyorum. rom 1.29 a yükseldi uyarı geldi güncelledim fakat şarj da bi artı göremedim. ama galaxy den iyi ve sağlam olduğunu düşünüyorum.

n000k

n000k

Üye
kişisel görüş ve tecrübelerim. one x i mayıs başından beri kullanıyorum ve alma sebebimde multi fonksiyon kullanmak ve seriliğe önem vermem di. cihaz iyi güzel ama arkadaşında dediği gibi normal kullanımda 1 gün garanti. az kullanımda 1.5 - 2 de idare edebiliceğin durumlar olur. ama kesinlikle yoğun kullanan yani bnm için 1 gün yetmiyor. cihaz da birden fazla uygulama açık olduğundan min. 700mb ram sürekli aktif durumda. ve yine cihazı uzun süreli kullanımda oyun, müzik, video vs. kamera kısmında ısınma oluyor. hatta şarja takılıyken oyun yada film izliyorsanız ısı daha da artıyor. ben zaman zaman takılmalar yavaşlamalar seziyorum menü geçişlerinde dahi. ama pek te takmıyorum. rom 1.29 a yükseldi uyarı geldi güncelledim fakat şarj da bi artı göremedim. ama galaxy den iyi ve sağlam olduğunu düşünüyorum.
kusura bakmada sende abartmışsın yani.. şarjda takılıyken hangi teli alıp telle oynamaya kalkarsan o tel ısınır ve şarj olmaz.. televizyonlar modemler bile ısınıyor çalışırken, bırakta telde ısınsın..kesinlikle harika bir tel bence.. düne kadar aklımda lumia 900 vardı ama kesinlikle vazgeçtim ONE X almaya karar verdim.. elime alıp inceledim teli kesinlikle harika bir cihaz.. kararsız olanlar videolara falan aldanmasın yada herkesin dediğine..elektronik mal şans işidir.. birine düzgün mal çıkar , başkasına sorunlu çıkar.. bu şanstır.. karar verin sadece ne istediğinize, neyse o hayırlısı olur..

prorespect

prorespect

Üye
bende htc one x almayı düş ünüyordum ama bataryasının no-removable olması beni soğuttu birde mikrosim kart olması

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
bende htc one x almayı düş ünüyordum ama bataryasının no-removable olması beni soğuttu birde mikrosim kart olması
Bu özellikler almanıza engel olmaması gerek kötü şeyler değil bataryanın çıkmamasıyla telefonun daha sağlam olması amaçlanmış teknik servise götürüp değiştirebilirsiniz sorun olursa. Eğer donduğunda ne yaparım derseniz de reset atma yöntemi var ses kısma tuşuna basıp telefonu açma kapama tuşuna basarsanız reset atar. Mikro Sim in ne zararı var size hiç bir zararı yok küçültülüyor sadece sim bu sebeplerden dolayı soğumamanız gerekiyor herşey daha sağlam bir yapı daha uzun ömür vadeden bir telefon vermek için saygılar...

• Beğen
Tepkiler: n000k
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Bu özellikler almanıza engel olmaması gerek kötü şeyler değil bataryanın çıkmamasıyla telefonun daha sağlam olması amaçlanmış teknik servise götürüp değiştirebilirsiniz sorun olursa. Eğer donduğunda ne yaparım derseniz de reset atma yöntemi var ses kısma tuşuna basıp telefonu açma kapama tuşuna basarsanız reset atar. Mikro Sim in ne zararı var size hiç bir zararı yok küçültülüyor sadece sim bu sebeplerden dolayı soğumamanız gerekiyor herşey daha sağlam bir yapı daha uzun ömür vadeden bir telefon vermek için saygılar...

helallll yürü beee :DDD tarık adamsın :)

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
prorespect

prorespect

Üye

peki garantiden çıktıktan sonra telefonun bataryası öldü diyelim bataryayayı değiştirirlermi?
birde one v nasıl onun hakkında görüşleriniz nelerdir?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
peki garantiden çıktıktan sonra telefonun bataryası öldü diyelim bataryayayı değiştirirlermi?
birde one v nasıl onun hakkında görüşleriniz nelerdir?
Batarya değiştirilir tabi ki ama ücretsiz değiştirmezler garanti kapsamında olmadığı için belli bir ücret alınır. Htc One V özellikleri gayet iyi ve orta sınıf bir cihaz şu an ki piyasaya göre. Android 4.0 yüklü olarak gelen tek çekirdekli 1.0 Ghz işlemcisi olan Bluetooth 4.0 sürümü mevcut olan bir cihaz. Piyasaya göre 800-1000 TL arası olan bence o paraya değecek bir cihaz. Daha çok bayanlara hitap eden bir cihaz olmakla birlikte elime alıp baktığım kadarıyla ekranı gayet kaliteli duruyor tavsiye ederim :oke:

aprens22

Üye
arkadaslar herkesin yazısına tek tek bakmadım ancak 3 günlük htc one x kullanıcısı olarak sunu söylemek istiyorumki telefonda bazı uygulamarda ısınmalar cok oluyor onun haricinde telefon muhteşem ötesi bişi.onun harici eğerki htc one x ayarında süper bir telefon alacaksanız hepsinin bataryasının 1 günden fazla gitmeyecegine emin olarabilirsiniz(cünkü bizim elimiz ayagımız rahat durmuyor kurcalıyoruz)

prorespect

prorespect

Üye

Batarya değiştirilir tabi ki ama ücretsiz değiştirmezler garanti kapsamında olmadığı için belli bir ücret alınır. Htc One V özellikleri gayet iyi ve orta sınıf bir cihaz şu an ki piyasaya göre. Android 4.0 yüklü olarak gelen tek çekirdekli 1.0 Ghz işlemcisi olan Bluetooth 4.0 sürümü mevcut olan bir cihaz. Piyasaya göre 800-1000 TL arası olan bence o paraya değecek bir cihaz. Daha çok bayanlara hitap eden bir cihaz olmakla birlikte elime alıp baktığım kadarıyla ekranı gayet kaliteli duruyor tavsiye ederim :oke:
arkadaşım alalı üç gün olmuş bugün telefonu elime alıp baktım çok hafif ve güzel duruyor gerçekten ama hala kararsızım :hmmm
menü geçişleri ve telefonun hopörleride güzel
özellikle beats audio desteği beni one vy doğru sürüklüyo :d:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
arkadaşım alalı üç gün olmuş bugün telefonu elime alıp baktım çok hafif ve güzel duruyor gerçekten ama hala kararsızım :hmmm
menü geçişleri ve telefonun hopörleride güzel
özellikle beats audio desteği beni one vy doğru sürüklüyo :d:
Aynen hafif bir telefon ve yeni olması sana avantaj getirir. Ne gibi diceksin şöyle anlatabilirim güncelleme yenilikler yani kısaca firmanın telefona desteği yaklaşık 2 sene devam eder. Alt tarafında ki kıvrım benim pek hoşuma gitmedi ama ele oturması açısından çok güzel bi dizaynı var. Yine de seçim senin tavsiye ederim ;) Başka sorun olursa pm atman daha iyi olur konuyla alakasız konuşuyoruz ;)

Üst Alt