TekrarÖnemli değil kardeşim umarım doğru tercihe varırsın

kusura bakmada sende abartmışsın yani.. şarjda takılıyken hangi teli alıp telle oynamaya kalkarsan o tel ısınır ve şarj olmaz.. televizyonlar modemler bile ısınıyor çalışırken, bırakta telde ısınsın..kesinlikle harika bir tel bence.. düne kadar aklımda lumia 900 vardı ama kesinlikle vazgeçtim ONE X almaya karar verdim.. elime alıp inceledim teli kesinlikle harika bir cihaz.. kararsız olanlar videolara falan aldanmasın yada herkesin dediğine..elektronik mal şans işidir.. birine düzgün mal çıkar , başkasına sorunlu çıkar.. bu şanstır.. karar verin sadece ne istediğinize, neyse o hayırlısı olur..kişisel görüş ve tecrübelerim. one x i mayıs başından beri kullanıyorum ve alma sebebimde multi fonksiyon kullanmak ve seriliğe önem vermem di. cihaz iyi güzel ama arkadaşında dediği gibi normal kullanımda 1 gün garanti. az kullanımda 1.5 - 2 de idare edebiliceğin durumlar olur. ama kesinlikle yoğun kullanan yani bnm için 1 gün yetmiyor. cihaz da birden fazla uygulama açık olduğundan min. 700mb ram sürekli aktif durumda. ve yine cihazı uzun süreli kullanımda oyun, müzik, video vs. kamera kısmında ısınma oluyor. hatta şarja takılıyken oyun yada film izliyorsanız ısı daha da artıyor. ben zaman zaman takılmalar yavaşlamalar seziyorum menü geçişlerinde dahi. ama pek te takmıyorum. rom 1.29 a yükseldi uyarı geldi güncelledim fakat şarj da bi artı göremedim. ama galaxy den iyi ve sağlam olduğunu düşünüyorum.
Bu özellikler almanıza engel olmaması gerek kötü şeyler değil bataryanın çıkmamasıyla telefonun daha sağlam olması amaçlanmış teknik servise götürüp değiştirebilirsiniz sorun olursa. Eğer donduğunda ne yaparım derseniz de reset atma yöntemi var ses kısma tuşuna basıp telefonu açma kapama tuşuna basarsanız reset atar. Mikro Sim in ne zararı var size hiç bir zararı yok küçültülüyor sadece sim bu sebeplerden dolayı soğumamanız gerekiyor herşey daha sağlam bir yapı daha uzun ömür vadeden bir telefon vermek için saygılar...bende htc one x almayı düş ünüyordum ama bataryasının no-removable olması beni soğuttu birde mikrosim kart olması
Bu özellikler almanıza engel olmaması gerek kötü şeyler değil bataryanın çıkmamasıyla telefonun daha sağlam olması amaçlanmış teknik servise götürüp değiştirebilirsiniz sorun olursa. Eğer donduğunda ne yaparım derseniz de reset atma yöntemi var ses kısma tuşuna basıp telefonu açma kapama tuşuna basarsanız reset atar. Mikro Sim in ne zararı var size hiç bir zararı yok küçültülüyor sadece sim bu sebeplerden dolayı soğumamanız gerekiyor herşey daha sağlam bir yapı daha uzun ömür vadeden bir telefon vermek için saygılar...
DD tarık adamsın 
Gerçeklerhelallll yürü beeeDD tarık adamsın
![]()

peki garantiden çıktıktan sonra telefonun bataryası öldü diyelim bataryayayı değiştirirlermi?
Bu özellikler almanıza engel olmaması gerek kötü şeyler değil bataryanın çıkmamasıyla telefonun daha sağlam olması amaçlanmış teknik servise götürüp değiştirebilirsiniz sorun olursa. Eğer donduğunda ne yaparım derseniz de reset atma yöntemi var ses kısma tuşuna basıp telefonu açma kapama tuşuna basarsanız reset atar. Mikro Sim in ne zararı var size hiç bir zararı yok küçültülüyor sadece sim bu sebeplerden dolayı soğumamanız gerekiyor herşey daha sağlam bir yapı daha uzun ömür vadeden bir telefon vermek için saygılar...
peki garantiden çıktıktan sonra telefonun bataryası öldü diyelim bataryayayı değiştirirlermi?
Batarya değiştirilir tabi ki ama ücretsiz değiştirmezler garanti kapsamında olmadığı için belli bir ücret alınır. Htc One V özellikleri gayet iyi ve orta sınıf bir cihaz şu an ki piyasaya göre. Android 4.0 yüklü olarak gelen tek çekirdekli 1.0 Ghz işlemcisi olan Bluetooth 4.0 sürümü mevcut olan bir cihaz. Piyasaya göre 800-1000 TL arası olan bence o paraya değecek bir cihaz. Daha çok bayanlara hitap eden bir cihaz olmakla birlikte elime alıp baktığım kadarıyla ekranı gayet kaliteli duruyor tavsiye ederimpeki garantiden çıktıktan sonra telefonun bataryası öldü diyelim bataryayayı değiştirirlermi?
birde one v nasıl onun hakkında görüşleriniz nelerdir?

arkadaşım alalı üç gün olmuş bugün telefonu elime alıp baktım çok hafif ve güzel duruyor gerçekten ama hala kararsızım
Batarya değiştirilir tabi ki ama ücretsiz değiştirmezler garanti kapsamında olmadığı için belli bir ücret alınır. Htc One V özellikleri gayet iyi ve orta sınıf bir cihaz şu an ki piyasaya göre. Android 4.0 yüklü olarak gelen tek çekirdekli 1.0 Ghz işlemcisi olan Bluetooth 4.0 sürümü mevcut olan bir cihaz. Piyasaya göre 800-1000 TL arası olan bence o paraya değecek bir cihaz. Daha çok bayanlara hitap eden bir cihaz olmakla birlikte elime alıp baktığım kadarıyla ekranı gayet kaliteli duruyor tavsiye ederim![]()

Aynen hafif bir telefon ve yeni olması sana avantaj getirir. Ne gibi diceksin şöyle anlatabilirim güncelleme yenilikler yani kısaca firmanın telefona desteği yaklaşık 2 sene devam eder. Alt tarafında ki kıvrım benim pek hoşuma gitmedi ama ele oturması açısından çok güzel bi dizaynı var. Yine de seçim senin tavsiye ederimarkadaşım alalı üç gün olmuş bugün telefonu elime alıp baktım çok hafif ve güzel duruyor gerçekten ama hala kararsızım
menü geçişleri ve telefonun hopörleride güzel
özellikle beats audio desteği beni one vy doğru sürüklüyo![]()