Nokiadan 3 yeni telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
s40 telefonları iyidir nokianın

Del Rey

Del Rey

Üye
Sanıyorsam GPU'nun da olması gerek. ROM boyutu da 256 MB.

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben s40'ı bıraktım nokia s40'ı geliştirmeye başladı.Symbian'a geçtim.Nokia symbian'ı bırakacağını açıkladı.Bu ne ya? :blink:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Del Rey

Del Rey

Üye
Yakında Meltemi geliyor asıl o geliştirilecek.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Giriş seviyesi için çok başarılı modeller olmuş. Tasarım zaten her zamanki gibi çok iyi Nokia tasarım işini çok iyi beceriyor. Belle'nin benzeri bir arayüz de çok iyi olmuş. Giriş seviyesinin lideri Asha serisidir bu belli oldu.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben s40'ı bıraktım nokia s40'ı geliştirmeye başladı.Symbian'a geçtim.Nokia symbian'ı bırakacağını açıkladı.Bu ne ya? :blink:
Sen git bi android al o zaman bize hava atmasınlar daha el attığın yeri kurutuyon :D

- - - Eklendi - - -

Yakında Meltemi geliyor asıl o geliştirilecek.
Meltemi nedir ya nokia yabancı kadınları bıraktı şimdide türkleremi başladı anna, belle, carla, donna.. Şimdide meltemi sonra ona bir güncelleme çıkaracak sultani sonrada araplara geçer ya habibi noluyor Allah aşkına :D

tempestshine

tempestshine

Üye

Sen git bi android al o zaman bize hava atmasınlar daha el attığın yeri kurutuyon :D

- - - Eklendi - - -

Meltemi nedir ya nokia yabancı kadınları bıraktı şimdide türkleremi başladı anna, belle, carla, donna.. Şimdide meltemi sonra ona bir güncelleme çıkaracak sultani sonrada araplara geçer ya habibi noluyor Allah aşkına :D

olabilir :eller:

- - - Eklendi - - -

Bu telefon Türkiye'de ne zaman çıkacak bilgisi olan? Anneme alabiliriz belki :eller:

Del Rey

Del Rey

Üye

- - - Eklendi - - -

Meltemi tamamen farklı bir işletim sistemi.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Meltemi tamamen farklı bir işletim sistemi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Alt segmentle yetinebilenlere en uygun telefonlar..yurt dışı fiyatı yalnız çok az .. Bizim ülke harbiden ölüm telefonlarda :D Bizim ülkede kaça satılacak acaba :hmmm

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
bir cok sitede asha 311in isletim sistemi meltemi olarak gosteriliyor.

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
O.o

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt