Ben de oraya bakmıştım da.Neyse teşekkürler.![]()
Ram 128 mb.
Sen git bi android al o zaman bize hava atmasınlar daha el attığın yeri kurutuyonBen s40'ı bıraktım nokia s40'ı geliştirmeye başladı.Symbian'a geçtim.Nokia symbian'ı bırakacağını açıkladı.Bu ne ya?![]()

Meltemi nedir ya nokia yabancı kadınları bıraktı şimdide türkleremi başladı anna, belle, carla, donna.. Şimdide meltemi sonra ona bir güncelleme çıkaracak sultani sonrada araplara geçer ya habibi noluyor Allah aşkınaYakında Meltemi geliyor asıl o geliştirilecek.

Sen git bi android al o zaman bize hava atmasınlar daha el attığın yeri kurutuyon
- - - Eklendi - - -
Meltemi nedir ya nokia yabancı kadınları bıraktı şimdide türkleremi başladı anna, belle, carla, donna.. Şimdide meltemi sonra ona bir güncelleme çıkaracak sultani sonrada araplara geçer ya habibi noluyor Allah aşkına![]()

5800dan daha "akilli".O iyi.Bu telefon 5800'dan iyi.
Sen git bi android al o zaman bize hava atmasınlar daha el attığın yeri kurutuyon
- - - Eklendi - - -
Meltemi nedir ya nokia yabancı kadınları bıraktı şimdide türkleremi başladı anna, belle, carla, donna.. Şimdide meltemi sonra ona bir güncelleme çıkaracak sultani sonrada araplara geçer ya habibi noluyor Allah aşkına![]()
- - - Eklendi - - -
Meltemi tamamen farklı bir işletim sistemi.
- - - Eklendi - - -
Meltemi tamamen farklı bir işletim sistemi.
sanmıyorum symbianın sonu geldisymbian degil yani. yoksa symbianmi?
symbian degil yani. yoksa symbianmi?
bir cok sitede asha 311in isletim sistemi meltemi olarak gosteriliyor.
biliyorum ama Nokia Belle sonrasi guncelleme icin de fp1 demisti. Carla cikti.Ama Nokia s40 asha diyor.

biliyorum ama Nokia Belle sonrasi guncelleme icin de fp1 demisti. Carla cikti.![]()