Atom bebek aslında Pepsi kampanyası mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Atom bebek aslında Pepsi kampanyası mı?
biraz önce internette "KALAN yazıp 2222'ye göndererek ya da *159# tuşlayarak cihaz kampanyanızın kalan süresini ve paketinizden kalan miktarı ÜCRETSİZ olarak öğrenebilirsiniz" şeklinde diye bir yazı gördüm.Yaptım ve mesaj geldi mesajda ise atom bebekten kazandığımız sms ve internetin aslında pepsi kampanyası olduğunu gördüm bilmiyorum daha önceden bilen varmıydı ben Nokia gönderiyor sanıyordum belki bilmeyenler vardır söyleyim dedim

marist

marist

Üye
:allalla: ÖyLe Yazıyor Ama PepsiyLe Ne ALakası OLabiLir ki. :hmmm

catdog136

catdog136

Üye
pepsi kampanyası sadece turkcell için ama atom bebek tüm operatörlere yönelik.. öyle olduğunu sanmıyorum..

arslanla

arslanla

Üye
pepsi kampanyasıyla alakası yok...

MücahitTokgöz

ama beyler alakası yok diyorsunuzda KALAN yazın 2222 ye yollayın pepsiden kalan bakiyeniz .... diye yazıyor.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Pepsi karşılıyor olabilir:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bendede öyle son 10 mesaj kaldığında pepsi kampanyanızdan son 10 sms hakkınız vs vs.. bitincede pepsi kampanyanızdan sms bitmiştir vs vs diyor

slant1111

slant1111

Üye
bende de nokia kampanyanzdan yazıyor

groupertekin

Üye
Turkcell web işlemlerinden paketlerime bakınca bende de pepsi internet paketi yazıyor aynen :)

larten123

larten123

Üye
vodafoneda öyle değil turkcell beleşçi :zzz:

mcalisir

Üye
vodafone de öyle bi şeyi göremiyorum ki

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hediye geldiğinde nokiadan geliyor hediyeyse ilgili sms bitti diyelim mesaj geldiğinde türkcellden geliyor ama mesajda pepsi kampanyası diyor durum bu:)

byjxsura

Üye
Turkcelliyim ve bana sms gelınce nokiadan. . diyor hattan kaynaklanıyordur

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Turkcelliyim ve bana sms gelınce nokiadan. . diyor hattan kaynaklanıyordur

nokiadan gelmiyor diyen yokki zaten ben bunun pepsi kampanyası olduğunu söylüyorum çıkar meselesi gibi anlaşma yapmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt