CM9 'da kamera ve bluetooth'u düzeltmenin yolu yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
CM9 'da kamera ve bluetooth'u düzeltmenin yolu yokmu?
RemICS takımının yaptığı Rom'u kullanıyorum. Rom harika tıpkı s3 gibi ama bt ve kamera çalışmıyo(Standart cm9 sorunu).Çözümü varmı?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
RemICS takımının yaptığı Rom'u kullanıyorum. Rom harika tıpkı s3 gibi ama bt ve kamera çalışmıyo(Standart cm9 sorunu).Çözümü varmı?

gio'da sadece kamera çalışmıyor wifi bluetooth her şey çalışıyor yapan adam kamera halletmek üzere olduğunu demiş.
Senin cm9 'da bluettoth'u çalıştırmaman tamamen yapan adamdan kaynaklı o veya başka biri yapmadan yapamazsın.Yapmak için c+ ve android bilgisi gerekir

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
gio'da sadece kamera çalışmıyor wifi bluetooth her şey çalışıyor yapan adam kamera halletmek üzere olduğunu demiş.
Senin cm9 'da bluettoth'u çalıştırmaman tamamen yapan adamdan kaynaklı o veya başka biri yapmadan yapamazsın.Yapmak için c+ ve android bilgisi gerekir

aynı cihaz için bt si çalışan bi 4.0.4 rom u daha var ben bunun neresini kopyalarsam çalışır acaba

- - - Eklendi - - -

sertug bu yüzden c++ öğrenmeye başladım internetten

Şehriyar

Şehriyar

Üye
RemICS ile alakalı bir durum değil o bugün bana da çıkmış aynı rom şuan onu kullanıyorum.
Bu sorunlar kernel ile alakalı.
Bluetooth değildir ama driver uyumsuz olabilir onu bilmiyorum artık.
Ama kamera sorunu şu an galaxy serisinin çoğunda var olan bir sorun..
Samsung 3.0+ üzeri kernel i bir yayınlasa gingerbread dan daha hızlı ve sorunsuz olacak telefonlar ama satış politikası işte...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Developerlar galaxy s icin bircok ics kerneli paylasmislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt