Mustafa Dümen
Üye
herkesın bır sansı vardır onemlı olan o sansı bulabılmektır
öyle tabi ama artık aramıyorum bulursa kendisi çalsın kapımı , çünkü şans diye hayatı kaybediyordum az kalsın..
herkesın bır sansı vardır onemlı olan o sansı bulabılmektır
bnm de n 73 üm wr arkdsm bn de de aynı sorun war dı bataryayı deıstırdım hıc bır sorunjyok 4-5 gun dayanıyor ama oyun oynarsan 3 -4 dayanıyor haberin olsun !!!!!!!!!!!
alpere katılıyorum. benim n73 ev telefonu gibi oldu sabah aksam şarjda biktim ya teli degistiricem... 5800 alcam
telefon o kadar etmiyor 75tl orjinal bataryaya verilmez bence.

yorumların hepsine teşekkür ederim. . benim şarj sorunum var evet 1orjinal 1çakma, Toplam 2 batarya idare ediyoruz, bu saatten sonra bu telefona tek kuruşluk yaptırım yapamam verdiğim joistik parasına e72 alırdım ikinci el.
hocam çakmayı kullanmayın hemen geri dönüşüme verin.daha bugün orjinal diye bildiğim bataryam boom.telefonu kullanmaya korkuyom artık.2tane orjinal bataryam vardı biri patladı odamın halısı yandı allahtan patladığı esnada dışarıdaydım.ses felanda gelmedi.akşam üzeri patladı hala şoktayım.çakma bataryayi kullanmamanızi tavsiye ederim.
önemli değil.benimki sadece hatırlatma.gerçi orjinal pillerin de az da olsa patlama olasılığı var.pil şiddetli patlamadıgı sürece pek zarar vermez.ama şiddetli patlarsa...allah korusun.ama siz dediğimi düşünün paraya kıyıp orjinal pill alın.haklısın evet ama ürün sağlam kullanmasam 3gün gidebiliyor işimi görüyor , ama anlattığın korkuttu beni ama ölümüne kullanacağım çünkü and içtim ben bu n73 cihazına 500tl üstü yaptırım yaptım artık ömrüne kadar devam böyle.bu arada mesajın için teşekkür ederim. .