N73 şarj sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

kingsten1

Üye
bnm de n 73 üm wr arkdsm bn de de aynı sorun war dı bataryayı deıstırdım hıc bır sorunjyok 4-5 gun dayanıyor ama oyun oynarsan 3 -4 dayanıyor haberin olsun !!!!!!!!!!!

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
bnm de n 73 üm wr arkdsm bn de de aynı sorun war dı bataryayı deıstırdım hıc bır sorunjyok 4-5 gun dayanıyor ama oyun oynarsan 3 -4 dayanıyor haberin olsun !!!!!!!!!!!

sağol kardeşim , cevabın için

haykocepkinq

Üye
alpere katılıyorum. benim n73 ev telefonu gibi oldu sabah aksam şarjda biktim ya teli degistiricem... 5800 alcam

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

archer14

Üye
arkadaş ne yapacaz bilmyrm bende de sarj ken bi arama gelio sıfıra iniyo bazen günde 2 kere sarja takıyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon almak gerek ama ben hala kullanıyorum çift batarya en iyi yöntemdir archer.konuyu da hortlatmıssın ehe :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Herkeste aynı sıkıntı :hmmm :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
orjinal bataryayi iyi kullanırsak bence sorun olmazdı . çift aa asya işinizi rahatlıkla görür.

femtv

Üye
orjinal batarya al

atakan25

atakan25

Üye
konu zortlamış

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
telefon o kadar etmiyor 75tl orjinal bataryaya verilmez bence.

bountykiller

bountykiller

Üye
tam orj batarya bende 45 tl. 75 tl dierek kazıklamaya çalşmşlar herald.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
orjinale çok yakın hatta bire bir 15tl.zaten telefon 70tl felan eder heralde bu saatten sonra.500tl verdim 3sene önce. şimdiki aklım olsa almazdım.dokunmatik ekranlı tellerin ucuzlamasını bekliyom.illaki fiyatları düşecek bi gün :)

- - - Eklendi - - -

toptan telefon malzemesi satan yerler var oralara gidin n73 kasası orjinale çok yakın 12tl kasa bataryası 10-15tl bide batarya şarj aleti alın 5tl civarı biri bitsin diğerini kullanın ben öyle yapıyom.

kadem115

kadem115

Üye
batarya bitmis yada bitmeye yakın bişey olmus mucize batarya adı altında bataryalar var cihazın normal pil gücünden 200 mah daha fazla bi arastır en azından orjinal bayarya adında satısa sunulan cakma bataryalara verdiğin parayla alabilrsin 20 tl olması gerek olumlu olduğu söylenior

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
yorumların hepsine teşekkür ederim. . benim şarj sorunum var evet 1orjinal 1çakma, Toplam 2 batarya idare ediyoruz, bu saatten sonra bu telefona tek kuruşluk yaptırım yapamam verdiğim joistik parasına e72 alırdım ikinci el.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
yorumların hepsine teşekkür ederim. . benim şarj sorunum var evet 1orjinal 1çakma, Toplam 2 batarya idare ediyoruz, bu saatten sonra bu telefona tek kuruşluk yaptırım yapamam verdiğim joistik parasına e72 alırdım ikinci el.

hocam çakmayı kullanmayın hemen geri dönüşüme verin.daha bugün orjinal diye bildiğim bataryam boom.telefonu kullanmaya korkuyom artık.2tane orjinal bataryam vardı biri patladı odamın halısı yandı allahtan patladığı esnada dışarıdaydım.ses felanda gelmedi.akşam üzeri patladı hala şoktayım.çakma bataryayi kullanmamanızi tavsiye ederim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
hocam çakmayı kullanmayın hemen geri dönüşüme verin.daha bugün orjinal diye bildiğim bataryam boom.telefonu kullanmaya korkuyom artık.2tane orjinal bataryam vardı biri patladı odamın halısı yandı allahtan patladığı esnada dışarıdaydım.ses felanda gelmedi.akşam üzeri patladı hala şoktayım.çakma bataryayi kullanmamanızi tavsiye ederim.

haklısın evet ama ürün sağlam kullanmasam 3gün gidebiliyor işimi görüyor , ama anlattığın korkuttu beni ama ölümüne kullanacağım çünkü and içtim ben bu n73 cihazına 500tl üstü yaptırım yaptım artık ömrüne kadar devam böyle.bu arada mesajın için teşekkür ederim. .

tekgöz38

tekgöz38

Üye
haklısın evet ama ürün sağlam kullanmasam 3gün gidebiliyor işimi görüyor , ama anlattığın korkuttu beni ama ölümüne kullanacağım çünkü and içtim ben bu n73 cihazına 500tl üstü yaptırım yaptım artık ömrüne kadar devam böyle.bu arada mesajın için teşekkür ederim. .
önemli değil.benimki sadece hatırlatma.gerçi orjinal pillerin de az da olsa patlama olasılığı var.pil şiddetli patlamadıgı sürece pek zarar vermez.ama şiddetli patlarsa...allah korusun.ama siz dediğimi düşünün paraya kıyıp orjinal pill alın.