Xperia 4.04 güncellemesi 2.3.4 e gerin dönme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia 4.04 güncellemesi 2.3.4 e gerin dönme
Arkadaşlar dün 4.04 ıcs telefona kurdum herşey mükemmeldi.tek sorun video çekerken rambo arkadaşımızında dediği gibi takılıyo tek sorunum bu idi.diğer hiçbişide sorun yoktu.2.3.4 e geri dönmek içintelefonu servise veriyorsunuz 3 günde yükleyip veriyolar size teleservisin yutiçi kargo ile anlasması var bnm bulunduğum yerde servis var ama olmayan arkadaşlar da kargo ile göndersinler en fazla bnm 3 gün sürüyorsa 2 gün de ekle kargo için 5 günde alırlar telefonlarını​

Superfan

Superfan

Üye
Evet sorun yok..ama biraz bekleseydin..küçük çaplı 1-2 donma..belki geçer .D

dyg.10

Üye
merhaba benm telefonum samsung star. ebudyy yükledim açıldı fakat sayfana çıktıktan sonra tekrar girebilmem için bir dosya bulamıyorum telefonumda yardımcı olabilir misiniiizz

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Evet sorun yok..ama biraz bekleseydin..küçük çaplı 1-2 donma..belki geçer .D
bekleyecek bişi yok die düşünüyorum çünkü video kaydında donuyo sadece ki bnm hafıza kartımda hp class10 16 gb yani

KayraBey

KayraBey

Üye
Biraz daha bekleme de kalınması faydalı olacaktır.

panaromik

panaromik

Üye
neo v bende de var onu daha güncellemedim video çekiminde donma yapıyorsa hiç güncellemiyim. ama arc s i güncelledim bi sıkıntı yok şimdilik donma sorunları giderilmiş gibi

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
neo v bende de var onu daha güncellemedim video çekiminde donma yapıyorsa hiç güncellemiyim. ama arc s i güncelledim bi sıkıntı yok şimdilik donma sorunları giderilmiş gibi
ya işte bnm anlamadığım bunlar ıcs yapıo yükledim abicim hersey süper sevindim bide kameraya bakim dedim oda süper ama video kaydı yapim dedim işte orda sıctık peki nası bişi bu arc de bişi yok neo da var offf yaaaa

panaromik

panaromik

Üye
ya işte bnm anlamadığım bunlar ıcs yapıo yükledim abicim hersey süper sevindim bide kameraya bakim dedim oda süper ama video kaydı yapim dedim işte orda sıctık peki nası bişi bu arc de bişi yok neo da var offf yaaaa
Senin mesajını okuyunca Arc s de 8 dk video kaydı yaptım denemek için. ne kayıt esnasın da ne de oynatmada bi sıkıntı olmadı sanırım neo v de skıntı var. elimde birde neo v var onu daha güncellemedim aynı sorun olursa paylaşırım.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Senin mesajını okuyunca Arc s de 8 dk video kaydı yaptım denemek için. ne kayıt esnasın da ne de oynatmada bi sıkıntı olmadı sanırım neo v de skıntı var. elimde birde neo v var onu daha güncellemedim aynı sorun olursa paylaşırım.
bndeki neo v deil neo normalde neo v lerde menüde bile kasma oluyo bnde hersey mükemmel ram kullanımı 180 mb bos süper ama video işte sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt