temalar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
temalar hakkında
merhaba arkadaşlar ben telefondan giriyorum ben anket oylayamiyorum nden ? Bu arada mobile light kullanıyorm mobile sürümüne geçince v bulletin diye birşey oluyor neden acaba ?

Ozan

Ozan

Admin
Mobile tema, akıllı cihazlar için yapılmış site yazılımının kendi özel temasıdır ve daha kullanıslıdır. Logo vb. vbulletin olmasını dikkate almayınız

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merhaba arkadaşlar ben telefondan giriyorum ben anket oylayamiyorum nden ? Bu arada mobile light kullanıyorm mobile sürümüne geçince v bulletin diye birşey oluyor neden acaba ?

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

Mert045

Mert045

Üye
Aynı sorun bendede başladı mobile lightta opera ile oylama yapılmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobile ve 7 sürümümde dokunmatik geç tepki veriyor ayrıca tek sütün görünümü kapalı yapıp deneyin.

Mert045

Mert045

Üye
kapalı zaten oylama seçenekleri görünmüyor.

marist

marist

Üye
Aynen mobildeyken anket oylayamıyoruz. Genel sorun.

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4788383' Alıntı:

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

opera mini

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4788425' Alıntı:
mobile ve 7 sürümümde dokunmatik geç tepki veriyor ayrıca tek sütün görünümü kapalı yapıp deneyin.

operada tek sütun kapalı olmazsa forumda gezemiyoruz :naughty:

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi

mobile light eriyor yavaş yavaş :D

demek oluyor ki sayın moderatörlerimiz mobile lightı geliştirmeye başlamalı :) tabi isterlerse :)
ya birde birşey soracam ben imzami niye göremiyorum ? Bir problem mı var ?

asigsasi

asigsasi

Üye

demek oluyor ki sayın moderatörlerimiz mobile lightı geliştirmeye başlamalı :) tabi isterlerse :)

imzanı mobile light ta göremezsin ve mobile light geliştirmeyecekler çünkü yeni mobil site çıkacak

- - - Eklendi - - -

tabi o günleri görürsek :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bu yeni mobil siteyi beğenmedim :( lanet olası 5800'ın kendi tarayıcısından girince atıyo internetten mobile light kullanmak zorundayım malesef

asigsasi

asigsasi

Üye
bu yeni mobil siteyi beğenmedim :( lanet olası 5800'ın kendi tarayıcısından girince atıyo internetten mobile light kullanmak zorundayım malesef

o zorunlu gelmiş bir site asıl mobil site daha çıkmadı

Ozan

Ozan

Admin

Mobile Light Sürüm ve mobil sürüm tamamen sitemizden kaldırılacak, bu ay bitmesini planlıyoruz mobil websitemizin. m.maxicep.com dan hizmet alacaksınız

asigsasi

asigsasi

Üye
Mobile Light Sürüm ve mobil sürüm tamamen sitemizden kaldırılacak, bu ay bitmesini planlıyoruz mobil websitemizin. m.maxicep.com dan hizmet alacaksınız

işte budur :alkis :disko: :dance: mobile light kalsın kenarda köşede dursun olmaz mı

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
marist

marist

Üye

Çok GüzeL oLacak O zaman. HeyecanLa BekLiyoruz..

x-scarface

x-scarface

Üye
:oley:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Heroata

Heroata

Üye

evet! Maxicepden beklediğim tempo :D süper bi de bedava olsa desem o da fazla dimi? Xd

pRime.

pRime.

Üye
Bi dakka bi dakka, eger bu mobil site opera mini ile calismazsa hic zahmet edip mobile light temasini kaldirmayin. Umarim gorsellik ekleyecegiz diye mobil siteyi mobil sitelikten cikarmazsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt