merhaba arkadaşlar ben telefondan giriyorum ben anket oylayamiyorum nden ? Bu arada mobile light kullanıyorm mobile sürümüne geçince v bulletin diye birşey oluyor neden acaba ?
[ENGİN];4788383' Alıntı:
hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
[ENGİN];4788425' Alıntı:mobile ve 7 sürümümde dokunmatik geç tepki veriyor ayrıca tek sütün görünümü kapalı yapıp deneyin.

Aynen mobildeyken anket oylayamıyoruz. Genel sorun.

mobile light eriyor yavaş yavaş![]()
tabi isterlerse
demek oluyor ki sayın moderatörlerimiz mobile lightı geliştirmeye başlamalıtabi isterlerse
![]()
ya birde birşey soracam ben imzami niye göremiyorum ? Bir problem mı var ?

bu yeni mobil siteyi beğenmedimlanet olası 5800'ın kendi tarayıcısından girince atıyo internetten mobile light kullanmak zorundayım malesef
Mobile Light Sürüm ve mobil sürüm tamamen sitemizden kaldırılacak, bu ay bitmesini planlıyoruz mobil websitemizin. m.maxicep.com dan hizmet alacaksınız
demek oluyor ki sayın moderatörlerimiz mobile lightı geliştirmeye başlamalıtabi isterlerse
![]()
ya birde birşey soracam ben imzami niye göremiyorum ? Bir problem mı var ?
Mobile Light Sürüm ve mobil sürüm tamamen sitemizden kaldırılacak, bu ay bitmesini planlıyoruz mobil websitemizin. m.maxicep.com dan hizmet alacaksınız
mobile light kalsın kenarda köşede dursun olmaz mıMobile Light Sürüm ve mobil sürüm tamamen sitemizden kaldırılacak, bu ay bitmesini planlıyoruz mobil websitemizin. m.maxicep.com dan hizmet alacaksınız

süper bi de bedava olsa desem o da fazla dimi? Xd