Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

blueyes42

Üye
bende istemiştim kardeş yollama imkanın Varmı yada olan biri gönderse

rmxman

Üye
hocam rica etsem link alabilirmiyim? şimdiden teşekürler..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
link gönderilmiştir bol kullanımlar.

Alperen Şuayb

Üye
Bilal Kardeş Linki Bana Da Gönderebilirmisin ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yeni CFW Paylaşılmıştır. Bol Kullanımlar... :oke:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bilal abi sende videolardan atma sorunu var mı?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bak bu versiyon çok güzel duruyor. Ama ispanya sürümüne modladıgın için tr dıl hatası problemi olabilır galiba. Ama tabi denemedm blmiyorum.. Bugün deniycem. Ama varya bu sefer tam istediğim gbı olmuş. Teşekkürler kardesm

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bilal abi sende videolardan atma sorunu var mı?

Videolardan atma derken anlamadım kardeşim. Video bittiğinde video klasörüne geri döner..

- - - Eklendi - - -

bak bu versiyon çok güzel duruyor. Ama ispanya sürümüne modladıgın için tr dıl hatası problemi olabilır galiba. Ama tabi denemedm blmiyorum.. Bugün deniycem. Ama varya bu sefer tam istediğim gbı olmuş. Teşekkürler kardesm

Yazı - Karakter olarak hem türkçe hemde ingilizce dilinde bir hata yoktur.

- - - Eklendi - - -

İşte Yeni Video Çektim Bir Hata Yoktur Video ile ilgili:

<strong>[video=youtube;vFc_ZwxCbOM]http://www.youtube.com/watch?v=vFc_ZwxCbOM&amp;feature=youtu.be[/video]

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
şayet ben çoktandır kullanıyorum hiç bir sorun yok hepinize şiddetle tavsiye ediyorum :D bilal hocam bu bilgi kısmındaki herşey bendekinde de mevcuttur dimi :D :D:D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
bilal hocam ellerine sağlık özel link falan demişsin bende alabilirmiyim senin için uygunsa

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
artık özel link yok kardeşim çünkü genel paylaşıma açtım ve konu başına ekledim.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

Videolardan atma derken anlamadım kardeşim. Video bittiğinde video klasörüne geri döner..

- - - Eklendi - - -

Yazı - Karakter olarak hem türkçe hemde ingilizce dilinde bir hata yoktur.

- - - Eklendi - - -

İşte Yeni Video Çektim Bir Hata Yoktur Video ile ilgili:

<strong>[video=youtube;vFc_ZwxCbOM]http://www.youtube.com/watch?v=vFc_ZwxCbOM&amp;feature=youtu.be[/video]
Yok hocam böyle değil menü deki videolardan klasöründen girdiğinde.

slant1111

slant1111

Üye
menüde problem çıkarıyor.hem senin cfw hem recep özmen in cfw si sorunlu ikisini de kullandım

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
menüde ne gibi problem çıkıyor anlatırmısın kardeşim ...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet baktım şimdi haklısın. Güncelleme Gelecek. Menüde ki videolar klasöründen açıldığında video bittikten sonra direk anasayfaya atıyor , tekrar videolar klasörüne dönmüyor. Gereksiz birşey fakat güncellenmesi gerek herkesi tatmin etmeli :)

rmxman

Üye
ellerin dert görmesin kardeş.. hocam şu c7 e mesaj sayıcı bulunamazmı? şimdiden teşekkürle.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Evet baktım şimdi haklısın. Güncelleme Gelecek. Menüde ki videolar klasöründen açıldığında video bittikten sonra direk anasayfaya atıyor , tekrar videolar klasörüne dönmüyor. Gereksiz birşey fakat güncellenmesi gerek herkesi tatmin etmeli :)

Düzeltirsen haber verir misin abi?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt