Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
abi resimleri gösteriyor ama sadece c7 ile çekmiş olduğum resimleri göstermiyor sanki onları okuyamıyor bigi bozuk dosya gibi gösteriyor..

---------- Eklendi @ 16:13:23 ---------- Yazıldı @ 16:12:05 ----------

çok heveslenmiştim v7 için ama galeri sorunu çok kötü oldum ya..

---------- Eklendi @ 16:16:15 ---------- Yazıldı @ 16:13:23 ----------

tabi videolarda öyleymiş..

---------- Eklendi @ 16:18:29 ---------- Yazıldı @ 16:16:15 ----------

anlamadığım ingilizce yaptığımda herşey süper ama türkçe yaptığımda hepsi gidiyor yani..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bende anlamadım benim telde öyle bir sorun yok. Peki şöyle yap bide o resimleri komple bilgisayara at tekrar telefona at.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
hocam şimdi ise hafıza kartına format attım ve tekrar flaşladım inşallah düzelir. yarın haber veririm ...

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
bilal hocam herşeyi yaptım ama yine galeri aynı. elveda v7.... v6 ya devam edecem v8 çıkana kadar.... hocan senden bi ricam olacak v6 için yeni müzik çalar yeşil batarya ikonu ve browser modunu verebilirmisin ....

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
V7 tekrar güncellenecek....

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
vel hasıl flaştan sonra bir uygulama yüklediğim anda telefon saçmalıyor galeri gidiyor bazı gidgetler çalışmıyoır...

---------- Eklendi @ 09:16:46 ---------- Yazıldı @ 09:15:33 ----------

gerçektenmi kardeşim vallahi güncenlenmesine çok sevindim :D :D ne zamn olur peki....

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bu akşam yayınlanacaktır bir aksilik çıkmazsa....

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
hayırlısı olsun ...inşallah yayınlanır.. bu akşam .. çünkü 2 gündür falaş ve format atmaktan bi hal oldum valla :D :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Galeride çekilen resimlerin gösterilmemesinin nedeni : E ve F hafızada DCIM klasörü ve onun içinde alt klasör olarak 100NOKIA klasörü vardır. Ve çekilen resimler bu klasöre gider. Yazılımda Taranan Yerler E/İmages ve F/İmages modu uygulandığı için Galeri doğal olarak çekilen resimleri görmez hatta resmi kırık gösterir. Yapacağınız işlem basittir. DCIM/100NOKIA klasöründeki resimleri E/İmages yada F/İmages klasörüne atmanız gerekir ve bu probleminiz ortadan kalkar.

---------- Eklendi @ 14:34:25 ---------- Yazıldı @ 14:32:53 ----------

Artı olarak Yeni bir Fw Yakında Paylaşılacaktır.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
şimdi söylediğiniz gibi yaptım resimler sorunu düzeldi hocam Allah razı olsun ... ama delight belle blog widgeti sadece eng dilinde çalışıyor ve birkaçtane küçük hata daha var inşallah yeni fw çırdığında düzeltirsin....

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Url adresi Maxicep.Com fakat Neden Çalışmadı bende anlamadım. Yakında Yeni Bir Fw çıkacak webbrowserin portlanmasını bekliyorum.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
beklemekteyiz hocam... :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Delight belle temelli mi cfw'n hocam?

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
evet Delight belle temeli kullanılmış .. delight belle çok güzel bir cfw ama biraz sıkıntıları var giederilirse süper olur .....

slant1111

slant1111

Üye
ingilizce yapmasam ne olur ? :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
hack gerçekleşmez :)

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
v6 ya devammmmmmmmmmm....

slant1111

slant1111

Üye
hack i yaptm snradan bazı widgetler bozuk sadece.bu arada n8 kamera mod çalışıyordu şmdi kamerada sorun çıkarıyor

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
bende telefonu flash ladım fakat hafıza kartını çıkardım ondan sonra flash ladım sonra dılı ıngılızce yaptım fakat tel resetlemedı sorun nedır

secqin1

secqin1

Üye
Menu toplu olarak geliyor sanırım yanı en azından benım telefonumda oyle oldu ama ben menuyu dagınık ıstıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt