Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The flashing failed. Do you want to retry the flashing? YARDIM
Sponsorlu Bağlantılar
eyo18
Üye
bnde ilk defa flash attığımda bu yazı karşıma çıktı ama telefonumu bir açtım belleli o yüzden önemsmedim yani aynı hatayı aldığım halde flash işlemim başarılı oldu
USB 2.0 port kullanınız. hatada diyor zaten USB 1.1 portununu kullanmayın diye. Demek ki siz USB 1.1 portu kullanıyorsunuz kısacası pc üzerinde başka usb girişlerini kullanın. Biri USB 2.0 girişi olabilir.
Bende de flash atarken tel kapandı açılmadı dead phone yapmaya çalıştım yine olmadı meğer benim laptopta usb ler 1.1 miş diğer masaüstü pc de denedim çat diye oldu eyvallah abicim teşekürederim. valla akla karayı seçtim bu gece aha dedim gitti n8 sayende kurtardık sağol
best tiger
Üye
bende de 1.1 port 2 istiyor bunu aşmanın başka yolu yok mu masaüstü pc kullanıyorum farklı pc'lerde de denedim olmuyor yardımcı olabilecek kimse var mı
17faruk
Üye
bendede aynı hatayı werdi belle yüklemeye çabalarken çektim usb kablosunu telefonun bataryasını çıkardım taktım açıldı ekran değişmiş bi kaç özellik gelmiş ama hala symbian anna neyseki hala çalışıyor
baykarizma_61
Üye
arkadaşlar cwf atarken hata aldım telefon acılmıyor acil yardımınıza ihtiyacım var.
hata ile ilgili resim burda bir bakın
öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için
telefonum c5-03
telefona cwf atıyordum birşeyler yükledi sonrala doğru geldi geri sayım vardı bir hata oldu anlamadım daha önce denedim cwf atmayı olmamıştı
dead phone nasıl atılır forumda onla ilgili konu var mı?
baykarizma_61
Üye
dead phone atıyorum telefonu acıyorum şimdi ama yine cwf yüklerken hata oluyor
spaeders
Üye
dostum 2 secenek var ya telefonun cwf si son surum sen alt surum deniyorsun sanırımki bu hata genelde orda cıkıyor.yada en basit yolu var en eski surumu nokia care suiteden indirip yukleyeceksin ki anca o sekilde kurtarırsın ben c7 kullanıcısıyım gecenlerde 111.030.610 yukledim ispanyolca sonra arastırdım suanda downgrade yontemiyle geri 111.030.609 a dusurdum.
dostum 2 secenek var ya telefonun cwf si son surum sen alt surum deniyorsun sanırımki bu hata genelde orda cıkıyor.yada en basit yolu var en eski surumu nokia care suiteden indirip yukleyeceksin ki anca o sekilde kurtarırsın ben c7 kullanıcısıyım gecenlerde 111.030.610 yukledim ispanyolca sonra arastırdım suanda downgrade yontemiyle geri 111.030.609 a dusurdum.
baya bi arastırdım denedim olmadı sonunda o linkteki gibi yaptım ve basarılı.anna ya donmek isteyenler o linkle yapabilirler.
mymadman
Üye
benim telefondada aynı sorun mevcut bilgisayardaki tüm usb girişlerinde denedim olmadı- farklı bir laptopta denedim olmadı bilgisayarı kapadım açtım teli kapadım açtım olmadı
farklı bir phoneix sürümü denedim gene olmadı nasıl yapıcaz bu işi ya bilgisayar telefonun romuna ulaşamıyorr.
- - - Eklendi - - -
3. bilgisayarda deneyerek halletim arkadaşlar.. yükleme başarılı oldu ama dil kodu türkçeye dönmedi