3 admin 3 mod bakıyor o bölüme. Elimizden geldiğince bölüm ve konuları inceliyoruz. Sizlerde(üyeler) şikayet butonunu kullanarak (-ki sen kullanıyorsun, teşekkürler) bu konuda yardımcı olursanız herhangi bir gecikmeyle karşılaşacağınızı sanmıyorum.

bence de orası gayet güzel. Bi ara çok gereksiz konular vardı ama düzeldi sanki![]()

Mesajım senin konun içinde geçerli. Oraya yazmaya gerek duymadım. Sürekli tekrarlamakta istemedim açıkcası.
3 admin 3 mod bakıyor o bölüme. Elimizden geldiğince bölüm ve konuları inceliyoruz. Sizlerde(üyeler) şikayet butonunu kullanarak (-ki sen kullanıyorsun, teşekkürler) bu konuda yardımcı olursanız herhangi bir gecikmeyle karşılaşacağınızı sanmıyorum.
o moderatorler sadece fikirlerini yazik konu kilitliyorlar!
anlamaya çalışıyor...
sen de bizdensino butonu ben de kullanıyorum yönetim bilir![]()

ben ne yapmışım be 22 sayfa şikayet olmuşBeni de bilirler 4 sayfa şikayet oldu![]()

sen de bizdensin
ben ne yapmışım be 22 sayfa şikayet olmuş![]()

o butonu ben de kullanıyorum yönetim bilir![]()
Beni de bilirler 4 sayfa şikayet oldu![]()
mert
yönetim beni biliyor mert orda boşuna demedi sen kullanıyorsun diye
o şikayetten çok kişi ban aldı,uyarı aldı
spy ghost
nickin hakkını veriyorum
Mesajım senin konun içinde geçerli. Oraya yazmaya gerek duymadım. Sürekli tekrarlamakta istemedim açıkcası.
mertyönetim beni biliyor mert orda boşuna demedi sen kullanıyorsun diye
o şikayetten çok kişi ban aldı,uyarı aldı
spy ghost
nickin hakkını veriyorum
nazar değmez inşallah 
bence de orası gayet güzel. Bi ara çok gereksiz konular vardı ama düzeldi sanki![]()

olabiliyor bazenmod varsa sorun yok

hiç sorma ya ne kadar , şikayet butonunu çok kullansam da boş kullanmamaya özen gösteriyorum
maşaallah hayalet beynazar değmez inşallah
![]()