konu dışında mod. sayısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
konu dışında mod. sayısı
Arkadaşlar bilindiği gibi gereksizler ve konu dışı bölümü çok yoğun bölümler ve konular su gibi akıp gidiyor bunların arasında iyi veya kötü onlarca içerik oluyor ve ben orada yetkili mod sayısını az görüyorum oraya mod. ataması yapılamazmı

Revengeful

Emekli Yönetici
3 admin 3 mod bakıyor o bölüme. Elimizden geldiğince bölüm ve konuları inceliyoruz. Sizlerde(üyeler) şikayet butonunu kullanarak (-ki sen kullanıyorsun, teşekkürler) bu konuda yardımcı olursanız herhangi bir gecikmeyle karşılaşacağınızı sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 admin 3 mod bakıyor o bölüme. Elimizden geldiğince bölüm ve konuları inceliyoruz. Sizlerde(üyeler) şikayet butonunu kullanarak (-ki sen kullanıyorsun, teşekkürler) bu konuda yardımcı olursanız herhangi bir gecikmeyle karşılaşacağınızı sanmıyorum.

bence de orası gayet güzel. Bi ara çok gereksiz konular vardı ama düzeldi sanki :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

şikayet etmek ispiyonlamak gibi algılanıyor sanki beni rahatsız eden diger arkadaşları'da rahatsız ediyordur rahatsız edici yorumlar ve konular şikayet edilmeli bencede,sonuçta hepimiz kullanıyoruz forumu.

asigsasi

asigsasi

Üye
o butonu ben de kullanıyorum yönetim bilir :D

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Mert045

Mert045

Üye
Beni de bilirler 4 sayfa şikayet oldu :)

• Beğen
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
ben daha önce moderatörlük yaptım kendilerini az cok anlıyorum. Bende şikayet butonunu bazen çok kullanıyorum.

Eykul

Eykul

Üye
o moderatorler sadece fikirlerini yazik konu kilitliyorlar!

navti

navti

Üye
mod varsa sorun yok

Mert045

Mert045

Üye
mert :d: yönetim beni biliyor mert orda boşuna demedi sen kullanıyorsun diye :d: o şikayetten çok kişi ban aldı,uyarı aldı :naughty: spy ghost :ehe nickin hakkını veriyorum

maşaallah hayalet bey :ehe nazar değmez inşallah :ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt