:kro2: :hmmm :yuru
SHS Üye Metin' Alıntı: Adamın açtığı 229 tane konu var, bunların en az 200 tanesinde yardım istiyor Genişletmek için tıkla ...
Metin' Alıntı: Adamın açtığı 229 tane konu var, bunların en az 200 tanesinde yardım istiyor Genişletmek için tıkla ...
spy ghost Üye M. tAHA' Alıntı: müşteri hizmetlerini arasaydın şimdiye konuşmaya başlamıştın Genişletmek için tıkla ...
M. tAHA' Alıntı: müşteri hizmetlerini arasaydın şimdiye konuşmaya başlamıştın Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap phasan' Alıntı: aramadım Genişletmek için tıkla ... Konulara yazdığın kısa cevapları anlamıyorum
joker.lg Üye phasan' Alıntı: aramadım Genişletmek için tıkla ... senden birşey rica edebilir miyim ? Rica:bir fotonu koy seni çok merak ediyorum
phasan' Alıntı: aramadım Genişletmek için tıkla ... senden birşey rica edebilir miyim ? Rica:bir fotonu koy seni çok merak ediyorum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap joker.lg' Alıntı: senden birşey rica edebilir miyim ? Rica:bir fotonu koy seni çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdiden güleyim bari
joker.lg' Alıntı: senden birşey rica edebilir miyim ? Rica:bir fotonu koy seni çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdiden güleyim bari
joker.lg Üye phasan' Alıntı: Daha tl yüklemedim Genişletmek için tıkla ... ricamı yerine getirecek misin ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap joker.lg' Alıntı: ricamı yerine getirecek misin ? Genişletmek için tıkla ... Daha tl yüklememiş
phasan Üye Konu Sahibi Ayin onundan onuna 20 tl yüklüyorum ancak 8 Tl net gidiyor 12 tl bana kaliyor - - - Eklendi - - - Artik işime yaramaz
Ayin onundan onuna 20 tl yüklüyorum ancak 8 Tl net gidiyor 12 tl bana kaliyor - - - Eklendi - - - Artik işime yaramaz