GALAXY S II vs GALAXY NEXUS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY S II vs GALAXY NEXUS
Arkadaşlar bugün bir avea bayisine gittim ve bu iki telefonu gördüm daldım içeriye..İkisini de inceleme fırsatı buldum.Nexusun ekranı daha büyüktü .. Ben adama sordum abi sence hangisi daha iyidir diye adam '' Nexus yeni çıktı ve ekranı daha büyük o daha iyi '' dedi..Ben şaşırdım Nexus daha iyi fakat GS 2 den daha ucuz..Sizce bu neden ?? Nexus 1400 küsür , GS 2 1500 küsürdü ..

codblackops2

codblackops2

Üye
Her türlü gs2

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Bugün birde TİM e girdim GS III gelmiş :D Daha reyona koymamışlardı ama orada TİM görevlisi yorum yapıyordu...İnceleyebilirmiyim dedim..Elime bir aldım gözüm S II felan görmedi..Yok böyle bir cihaz..Dedim kendi kendime hey Allahım teknoloji uçuyor..Şimdi Temmuzda S II alacam ama SIII ü görünce nasıl alıcam merak ediyorum :D .. SIII de 2000 TL yaw :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bugün birde TİM e girdim GS III gelmiş :D Daha reyona koymamışlardı ama orada TİM görevlisi yorum yapıyordu...İnceleyebilirmiyim dedim..Elime bir aldım gözüm S II felan görmedi..Yok böyle bir cihaz..Dedim kendi kendime hey Allahım teknoloji uçuyor..Şimdi Temmuzda S II alacam ama SIII ü görünce nasıl alıcam merak ediyorum :D .. SIII de 2000 TL yaw :(

böyle giderse telefonsuz kalacaksın

61semih

61semih

Üye
pahalı olan iyidir diye birşey yok.gs2 nin piyasası var ve fiyatı bu yüzden hala yüksek.

klongs

klongs

Üye
türeye sor o ikisinide kullanmışlığı var

doctorrr

doctorrr

Üye
gs2 diyordu o nexus a bulaşmaşmayın falan diyordu :)

cyber

cyber

Üye
gs2 bence nexusdan daha iyidir

doctorrr

doctorrr

Üye
valla kullanma imkanı olmayı geç uzaktan bile göremediğimden...

Türe

Türe

Üye
Kulağım çınladı sanki :ehe Nexus'a bulaşma dostum ben aldım pişman oldum . SII gerçekten daha iyi nexustan kamera ve ekran çözünürlüğü dışında :oke: Şimdi SII'nin kamerası 8 mp Nexus'un ki 5 mp diyeceksiniz ama şunu rahat söylüyorum nexusun kamerası sII'nin kamerasından iyi çekiyor :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kulağım çınladı sanki :ehe Nexus'a bulaşma dostum ben aldım pişman oldum . SII gerçekten daha iyi nexustan kamera ve ekran çözünürlüğü dışında :oke: Şimdi SII'nin kamerası 8 mp Nexus'un ki 5 mp diyeceksiniz ama şunu rahat söylüyorum nexusun kamerası sII'nin kamerasından iyi çekiyor :oke:
:) Çok teşekkür ediyorum değerli yorumların için..

Türe

Türe

Üye
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt