N.o.v.a 3 (NEAR ORBIT VANGUARD ALLIANCE)v1.0.5 APK+SD

Sponsorlu Bağlantılar

KAPTANROT

Üye
çalışan cihazlarda xperia neoyuda yazmışsınız ama verdiğiniz bütün linkleri denedim (compatibility check off) da dahil yinede not compatibility for this device yazıyor SD dosyaları yüklemedim acaba bu yüzdenmi sorun yaşıyorum yoksa wifi den internete bağlı olduğu için mi yine check yapıyor cihaz?

klongs

klongs

Üye
çalışan cihazlarda xperia neoyuda yazmışsınız ama verdiğiniz bütün linkleri denedim (compatibility check off) da dahil yinede not compatibility for this device yazıyor SD dosyaları yüklemedim acaba bu yüzdenmi sorun yaşıyorum yoksa wifi den internete bağlı olduğu için mi yine check yapıyor cihaz?

başka apk dene

c.ahmet_wolfman

Üye
kac tane apk denediysem lisans sorunu veriyo sd indrimio tel rootlu değil lucky pachter lede bişey yapamıom lg p970 için sd dosyası bulunursa iyi olur
resme bakmak için aradaki noktaları silin http: olcak
h.t.t.p://i.imgur.com/PA6HO.png

klongs

klongs

Üye
kac tane apk denediysem lisans sorunu veriyo sd indrimio tel rootlu değil lucky pachter lede bişey yapamıom lg p970 için sd dosyası bulunursa iyi olur

galaxy s için paylaştım galaxy s ile optimus black aynı gpuyu kullanıyor onu dene belki olur

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaş çalıştırmıştı allah allah telefonu kapatıp aç gangstar rio da öyle oldu yapmıştım olmuştu dene bi belki olur

canaytekin

canaytekin

Üye
tesekkürler

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
linkler kontrol edilmiştir :oke:

Black Machine

Black Machine

Üye
Teşekkürler

troy25

troy25

Üye
eline sağlık dostum güzel paylaşım htc desire hd sorunsuz çalışıyo kasılma asla yok..:D

steganos

Üye
s3 e uyarmı

sadikbircan

Üye
eline sağlık galaxy wonderda stock rom ile sorunsuz çalıştı hiç kasma yok :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Kardesim ben alcatel one touch 995e sorunsuz yukledim ve gayet akici da oynadim fakat oyundan cikip tekrar girdigimde oyun tekrardan 8 mb lik güncelleme indiriyor ve sıfırdan basliyor her seferinde

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
Galaxy Wonder'da sorunsuz çalışıyor. Not: Data dosyalarını wifi'den kendim indirdim...

eline sağlık galaxy wonderda stock rom ile sorunsuz çalıştı hiç kasma yok :)

arkadaşlar bişey sorcam bende de galaxy wonder var da bu oyunun data dosyaları 2 gb imiş. bizim cihazın dahili sd hafızası 1.7 gb nasıl oluyor da kuruyorsunuz bunu.. ben bu yüzden hiç girişimde bile bulunmadım doğrusu :)) bi tane program vardı GLtoSD diye dahili hafıza kartı olarak bizim ayrı hafıza kartını simule ediyordu. onu mu kullanıyorsunuz merak ettim??

klongs

klongs

Üye
sd karttaki android dataya atarsan olur

tozyet

Üye
arkadaşlar tegra 2 işlemci için hangisini indirmemiz gerekiyor motorola atrix var bende.

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tegra 2 işlemci için hangisini indirmemiz gerekiyor motorola atrix var bende.
farketmiyor apk indir sd yi wifi ile çek

- - - Eklendi - - -

Kardesim ben alcatel one touch 995e sorunsuz yukledim ve gayet akici da oynadim fakat oyundan cikip tekrar girdigimde oyun tekrardan 8 mb lik güncelleme indiriyor ve sıfırdan basliyor her seferinde
kaldırıp tekrar yükleyin

djmatrix

Üye
teşekkürler

Üst Alt