neo v ram sorunu :(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi
neo v ram sorunu :(:(
telefonu ilk aldığımda kullanılan ram minimum 100mb idi.fakat go launcheri kurup kaldırdığımdan beri 160 170mb den aşağı düşmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok tuhaf bir durum.Telefonu aç-kapa bakalım o zaman ne kadar görünecek? Go Launcher ile alakası yok çünkü o ram kullanır.Kapatınca daha az ram harcar cihaz.

__xXx__

__xXx__

Üye
telefonu günde en az bir kere kapat toprağım sonra ram kullanımı kısmından açık olan uygulamaları durdur ram kullanımı azalır bende 4.0.4 var max 140 mb oluyor

navti

navti

Üye
garip bir durum telefonun gorev yoneticisi varsa samsungda var ondan rami bosalt ve telefonu surekli acik tutma arada reboot at. eger duzelmezse clockwork modla recovery menuden error log yani hata raporu verilebiliyor onu dene oda olmazsa telefonu formatla veya yeni rom yukle...

ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi
cevplarınız için teşekkürler bu durum güncellemeden sonra oluştu bütün programları kapatıp 70mbye düştüğümü hatırlıyorum şimdi gördüğüm en düşük ram 140mb rom atmak istemiyorum symbianda cfw atarken 5800 çöktü şansım varmış garantide değiştiler bu telefonda o riske giremiyorum-girmek istemiyorum. şuan telefonda 4.0.4 yüklü

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
cevplarınız için teşekkürler bu durum güncellemeden sonra oluştu bütün programları kapatıp 70mbye düştüğümü hatırlıyorum şimdi gördüğüm en düşük ram 140mb rom atmak istemiyorum symbianda cfw atarken 5800 çöktü şansım varmış garantide değiştiler bu telefonda o riske giremiyorum-girmek istemiyorum. şuan telefonda 4.0.4 yüklü

5800 Çöktü Geri Yapamayıp Servise Verdin Ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt