MaxiCep II. Adana Buluşması Resimleri ...

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olur vallaha. Gölün kenarına da otururuz. :ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Balıklara konser verirsin artık :ehe

Master_Evil

Master_Evil

Üye
çok güzel eğlenmişsiniz kıskandık walla ben adanalı olsam gelirdim ama istanbula biraz uzak heralde :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Senin buluşmalarında bir başka oluyor Selman abi ayarlatıyon gitmiyon :ehe

Exalans

Exalans

Üye
ohooo hepsinin elinde birer dürüm geçin bunları beyler sponsor için fatura yollayın :yuru

Ozan

Ozan

Admin
Güzel buluşma olmuş tebrik ederim sayı azlığı degil önemli olan niyet ve gerçekleştirmekti, ben yeni görüyorum bu arada kusura bakmayın 2 gundur işlerim var takip edemedim konuları ama şimdi gördüm sevindim :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Önemli değil Nega.

Biz o sayı mevzunu aştık çoktan.Ben Hasan Deniz gardaş olduk zaten ilk buluşmadan bu buluşmadada yeni Ercan katıldı aramıza inşallah her buluşmada birini katacaz :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli değil Nega.

Biz o sayı mevzunu aştık çoktan.Ben Hasan Deniz gardaş olduk zaten ilk buluşmadan bu buluşmadada yeni Ercan katıldı aramıza inşallah her buluşmada birini katacaz :)

Evet, önümüzdeki buluşmalarda "Gardaş Team" kadrosunu genişleteceğiz. Yani inşallah.. :)

POWER

POWER

Üye
Temennimiz o yönde umarım sayımız dahada artar...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2'nci sayfada sana "yolun bu tarafa düşerse bir de senin için toplaşırız" demiştim. Dediğim çıktı bak .. Üniversiteyi kazandığına da sevindim. Hayırlısı olsun .. ;)

Master_Evil

Master_Evil

Üye
saolasın istanbuldan adanaya gitmek isteyenler bayrama kadar her türlü otobüs uçak tren gemi kamyon:ehe vs. dolmuş :(

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mersin arabalarında da mı yok? Eğer yoksa trene bin gel, bilet kontrol eden görevliye bilet parası verdin mi bir şey olmaz herhalde, ben öyle yaparım da hep..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Mersin arabalarında da mı yok? Eğer yoksa trene bin gel, bilet kontrol eden görevliye bilet parası verdin mi bir şey olmaz herhalde, ben öyle yaparım da hep..

Kesinlikle işe yarar :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ohooo böle olursa ist sayısını geçiceniz walla. :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
=) olabilir walla

Üst Alt