ChavRash
Emekli Yönetici
MaxiCep II. Adana Buluşması Resimleri ...
Evet arkadaşlar nihayet II. Adana buluşmasını yaptık. Adana'da olup da bize katılmayan arkadaşlar çok şey kaybetti kısaca bunu söylemem yeter. Resimler konuşsun artık. 
Buluşmanın son dakikalarında çekildik bu resmi aslında ama sadece 4'ümüzün bir arada olduğu tek resim olduğu için ve buluşmaya katılanları tanıtım amaçlı ben ilk baş bunu ekliyorum. Oruçlu arkadaşlar kusura bakmasın.
Soldan sağa: NeedlefluFF, ChavRash, D3N1Z, POWER ..
Ben ve Deniz .. Uzun bir aradan sonra tekrar görüşmenin özlemini çatlatırken ..
Deniz ciddi modda ..
I. Adana buluşmasında vazoya sarılmıştık. Şimdi de bisiklete tırmandık. Ama görevlilerin pek hoşuna gitmedi.
Benim küçükken hiç keçim olmamıştı. İşte bu üzerinde oturduğum da "keçi ağaç" ya da "ağaç keçi" gibi bir şey. Ama hiç rahat değil onu söyleyebilirim.
D3N1Z ve POWER
NeedlefluFF, D3N1Z ve ChavRash ( yani ben ).
D3N1Z'nin ve POWER'ın Spiderman'liğe özenişinin belgesi. Evlerinin balkonlarından atlamayı denemezler umarım.
NeedlefluFF, POWER ve ben..
Buluşmanın son dakikalarında çekildik bu resmi aslında ama sadece 4'ümüzün bir arada olduğu tek resim olduğu için ve buluşmaya katılanları tanıtım amaçlı ben ilk baş bunu ekliyorum. Oruçlu arkadaşlar kusura bakmasın.
Soldan sağa: NeedlefluFF, ChavRash, D3N1Z, POWER ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben ve Deniz .. Uzun bir aradan sonra tekrar görüşmenin özlemini çatlatırken ..

Deniz ciddi modda ..
I. Adana buluşmasında vazoya sarılmıştık. Şimdi de bisiklete tırmandık. Ama görevlilerin pek hoşuna gitmedi.

Benim küçükken hiç keçim olmamıştı. İşte bu üzerinde oturduğum da "keçi ağaç" ya da "ağaç keçi" gibi bir şey. Ama hiç rahat değil onu söyleyebilirim.

D3N1Z ve POWER
NeedlefluFF, D3N1Z ve ChavRash ( yani ben ).
D3N1Z'nin ve POWER'ın Spiderman'liğe özenişinin belgesi. Evlerinin balkonlarından atlamayı denemezler umarım.

NeedlefluFF, POWER ve ben..

millete ornk olmuyalim