x-plore hex ekleme yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeş ben telden x-plore ile yapıyorum dediğin gibi biçimle alakasınada bakçam olmadı bilgisayardan yapmaya çalışçam ilgin için :tşk:

Eyvallah!

Biçim önemli çünkü zamanında çok değiştirdim, hatta bir mafya oyununu türkçeleştip tüm müziklerini kurtlar vadisinin müzikleriyle değiştirmiştim :ehe

Hem de x-plore ile yaptım

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye

Eyvallah!

Biçim önemli çünkü zamanında çok değiştirdim, hatta bir mafya oyununu türkçeleştip tüm müziklerini kurtlar vadisinin müzikleriyle değiştirmiştim :ehe

Hem de x-plore ile yaptım

Peki biçiminin ne olduğunu x-plore ile nerden anlıyorsun ve nasıl deyiştiriyorsun sadece biçiminin adını mı yazıyorsun ve yazıya hemen karşılığın için cooooook :tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Peki biçiminin ne olduğunu x-plore ile nerden anlıyorsun ve nasıl deyiştiriyorsun sadece biçiminin adını mı yazıyorsun ve yazıya hemen karşılığın için cooooook :tşk:

uzantısı sonunda yazar mesela xxxxxx.mid veya xxxxx.wav diye
uzantısı neyse ekleyeceğin müziğinde uzantısı aynı olacak
tek yapman gereken aynı ismi vermek :oke:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
[I
uzantısı sonunda yazar mesela xxxxxx.mid veya xxxxx.wav diye
uzantısı neyse ekleyeceğin müziğinde uzantısı aynı olacak
tek yapman gereken aynı ismi vermek :oke:[/B][/I]

Midi olarak müzik indirdim oldu şimdi tek ihtiyacım mp3 midi çevirecek pırogram total vidio converter olur sanırım

Ugurxl

Ugurxl

Üye
:tşk:

karacivi45

Üye
bilgisayarımdaki Hex Editor de aynı mantıkla çalışıyor fakat sorunum şu... dediğiniz gibi harf kodunu gördüm ve girdim..
fakat şöyle bi sıkıntım var... mesela "About" yazısını "Hakkinda" olarak değiştirmek istiyrom... Harf kodunu dedğiin gibi
girdim fakat ben "Hakkinda" yazınca program hata veriyor... "Hakki" yazınca da program acılıyor fakat kodlamada o kelimeden sonraki 3 harf görünüyor programda (3 harf arttığı için galiba)... YARDIM EDİN LÜTFEN !!!...

tomm

tomm

Üye
hiç birişe yaramio bu hex ekleme yöntemi

Metin MF

Metin MF

Üye
bilgisayarımdaki Hex Editor de aynı mantıkla çalışıyor fakat sorunum şu... dediğiniz gibi harf kodunu gördüm ve girdim..
fakat şöyle bi sıkıntım var... mesela "About" yazısını "Hakkinda" olarak değiştirmek istiyrom... Harf kodunu dedğiin gibi
girdim fakat ben "Hakkinda" yazınca program hata veriyor... "Hakki" yazınca da program acılıyor fakat kodlamada o kelimeden sonraki 3 harf görünüyor programda (3 harf arttığı için galiba)... YARDIM EDİN LÜTFEN !!!...

"Hkknd" yazın

tazz2

tazz2

Üye
javalarda işe yarıyormu?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bende denedim bu yolla jar oyun türkçeleştirlmiyor nasıl yapıldığını biri resimle detaylı anlatsa iyi olacak forumda oyun türkçeleştirme konusu baya yoğun

tazz2

tazz2

Üye
bende denedim bu yolla jar oyun türkçeleştirlmiyor nasıl yapıldığını biri resimle detaylı anlatsa iyi olacak forumda oyun türkçeleştirme konusu baya yoğun

Nasıl türkçeleştirilmiyo oyunlar bölümüne bak bakalım...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

Nasıl türkçeleştirilmiyo oyunlar bölümüne bak bakalım...

tazz biliyorum türkçe yaptığın oyunları ama bu yöntemle yapılmıyor oyun açılmıyor anlat o zaman nasıl türkçe yaptığını bizde anlayalım yapılıyor mu yapılmıyor mu :)

tazz2

tazz2

Üye

tazz biliyorum türkçe yaptığın oyunları ama bu yöntemle yapılmıyor oyun açılmıyor anlat o zaman nasıl türkçe yaptığını bizde anlayalım yapılıyor mu yapılmıyor mu :)

Benim yaptıgım oyunlar nasıl açılıyo ozaman :D bende hexle yapıyom :zong:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

Benim yaptıgım oyunlar nasıl açılıyo ozaman :D bende hexle yapıyom :zong:

valla denedim olmadı bu yöntemi anlat o zaman destek olarak şekilde hata mı yapıyorum bi yerde yoksa yapılmıyor mu :)

tazz2

tazz2

Üye
ben harf arttırmadan yapıyorum :)

Üst Alt