Cyanogen Mode Google Play Yok Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen Mode Google Play Yok Yardım
Arkadaşlar telefona cyanogenmod yükledim fakat google play yok nasıl yükleyebilirim?

paganini58

paganini58

Üye
cynogen mod sade bir şekilde yüklenir ek apk yoktur eğer istiyorsan indirdiğin sürüme göre google uygulamalarının olduğu paketi ayrietten sunar oradan yğkleyebilirsin...

sayfanın en altında yüklediğin versiyonun googleapps dosyasını indir ve rom kurar gibi kur o zaman gelir google play...
Saygılar...

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler modu indirdiğim sitede dosyalar varmış aslında ben indirmemişim :)

paganini58

paganini58

Üye
sorunun çözülmesine sevindim iyi forumlar...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yüklediğin romda gapps yükleyin derler işte bu

EmpLizyTR

Üye
Merhabalar, aynı sorunu ben yaşıyorum Cyanogen Mod yüklü ve Android market gibi uygulamalar yok, sorum o dediğiniz ek uygulama zip'ini indirdim peki telefonuma nasıl kurabilirim normal direk dosya yöneticisinden kurmayı deneyince ilk 1 sn kuruyor gibi oldu daha sonra android figürünün üstünde ünlem işareti oluştu bende reset attım, telefonu riske atmak istemiyorum ne yapmam gerek kurmak için?[h=2][/h]

klongs

klongs

Üye
recovery moddan yükleyeceksin

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D arkadaşm kardeşim :D ünlem çıkıyorsa ya gaps romla uyumsuzdur yada gapps dosyası hasar görmüş veya telefonuna atarken örneğin 50 mbtın 43 mb sini atarsın (yanlışlıkla) bilgisayardanda olabilir ünlem çıkar yani yüklenemediği anlamına gelir sen ilk araştır o yüklediğin gapps senin romunla uyumlu uyumluysa indirdiğin sitedende rar bozulmuş olabilir yani büyük sorun değil :good:ama eğer yine olmazsa internetten son çare google play apk indir