Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
her sabah bakıyuorum belki yayınlanmış diye ama yine yok ... inşallah yayınlanır hazır v610 çıkmışken :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Sana pm atarım bY_Diyar bir test edersin nasıl olmuş diye... Telefonu Sattım da :)

kartal47100

Üye
hala atmadın bilal seni bekliyorum hazır deilmi hala recep özmende bir cfw yayınlamış onu nasıl buluyorsun senin cfw onun önüne geçermi.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Recep Kardeşim CFW si gayet güzel. Ben çıkardım Fakat Herkese vermiyorum. Upload ettim bi kaç eksik vardı düzelttim. Upload edip belirli kişilerle paylaşacağım. 111.030.610 İspanya sürümünü düzenledim ve Modladım.

- - - Eklendi - - -

111.030.0610 RM-675 NOKİA C7 01/06/2012 CFW SADECE EKRAN RESİMLERİ:

Sadece Ekran Resimleri Paylaşıldı.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
hocam pm attım sana bakabilirmisin .....

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Baktım sıkıntı yok dediğimi yap çözülecektir.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
hocam telefona ve hafıza kartına format attım seni bekliyorum :D :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Fota ayarı yapılmıştır Çalınmaya Karşı ... :P Link Özeline atılmıştır Canım benim Yorumu Beklerim Buraya .... :)

- - - Eklendi - - -

Gelen kutun dolu olduğu için cvp veremiyorum by_diyar. Ekran dokunmatiği derken titreşimden bahsediyorsun heralde. Evet yok Kardeşim Çünkü :
1) Arayüz Hızlandırıcı Modu
2) Dokunmatik Ekran Hassasiyeti Modu
3) Sistem Hızlandırıcı Modu

Uygulandı. (Herkeste Bulunmaz :))

Bu yüzden titrememesi normal... Ekran Hassasiyetinden.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
eee tamam hocam bir süre dokumatiği titreşimsiz kullanırız sorun değil nasılsa hiçkimsede yok bu hız :D :D
ve cwf süper diyebilirim tek kelimeyle herşey süper .......

ama sendeki gibi şu alt bardakileri nasıl yapabilirim ekran ışığı vs....

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
teşekürler hocam bügün yayınlarsın inşallah diğer müslüman kardeşlermizde yararlansın bu süper cwf den....

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Fazla düşünmüyorum yayınlamayı kardeşim. Bazı kendini bilmezler atıp tutuyor buda beni sıktı. Kendime yapmıştım sanada atıyım dedim :)

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
hayırlısı diyelim hocam ... haklısın bazı arkadaşlarımız var saygı çerçevesini aşıyorlar .......

cankaan_x

Üye
Yayınlansa hiç fena olmazdı ama:ah

kartal47100

Üye
bilal kardeş söz ben atıp tutanlardan değilim kaç zamandır bende senin cfw ni bekliyordum ama benimlede paylaşırmısın sana mail adresimi vereyim istersen oraya mail olarak at [email protected] bekliyorum hocam şimdiden teşekkürler..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
bilal kardeş söz ben atıp tutanlardan değilim kaç zamandır bende senin cfw ni bekliyordum ama benimlede paylaşırmısın sana mail adresimi vereyim istersen oraya mail olarak at [email protected] bekliyorum hocam şimdiden teşekkürler..

Profil Mesajına bak mesaj olarak yolladım sana linki...

cankaan_x

Üye
bende link alabilirmiyim acaba?

Üst Alt