Asphalt 7 ve Windows Phone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 7 ve Windows Phone
Evet arkadaşlar angry birds space çıkmadı çünkü yenibir angry birds çıkacakmış sanırsam o çıkacak.

Neyse Asphalt 7 büyük bir ihtimal 2 ay içinde çıkmasını bekliyorum. Peyki wp için çıkacak mı ? Wp için asphalt 6 bile yok. Umarım Asphalt 7 çıkar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Onumuzdeki hafta abd'de bir fuar var orada bazi oyunlarin duyurulma ihtimali var.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bekleyip göreceğiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daha once var olan oyunlarin optimizasyonuyla ugrasmaktansa yeni gelicek oyunlari direk mevcut sistem ve donanima optimize ederler bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Iyi de hunkarim pes12 zaten var ya.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hani optimize etmek dedin ya...610'da çalışmazsa diyorum hiç uğraşmadan yaparlar pes13'ü.
aslında acayip bir olay microsoft 90mb boş alan bırakmış uygulamalar için bu oyun ramden 90mb mı kullanıyor. o zaman symbianlar hiç bir oyunu çalıştırmazdı.örnegin skype ne kadar ram kullanır ki?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
oo çok karışık yalnız lumia 610 unda desteği diğerleri gibi tam alacağını zannetmiyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
610 a gelmeyebilir elbette ama en azından 900 ve 800 e gelsin . 7 wp için çıkmazsa kötü olur yahu :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

aslında acayip bir olay microsoft 90mb boş alan bırakmış uygulamalar için bu oyun ramden 90mb mı kullanıyor. o zaman symbianlar hiç bir oyunu çalıştırmazdı.örnegin skype ne kadar ram kullanır ki?

İşte işte!Ben de bunu anlamadım hünkarım.Üstelik 90 mb RAM sanki az gibi...Ben belle'de 140'larda bir RAM'le dolaşıyorum...:hmmmNeyse o sorun değil de acilen bunu çözmemiz lazım geliyor hünkarım.Acaba PES12 90 Mb hadi değil %100 kullanıma %95'e bile hiçbir cihaz dayanamaz diyelim(swap benzeri olmaksızın) ; 90 Mb'ın %85'ini yani 76.5 Mb RAM mi yiyor?Adama o*a derler yani.Symbian'da 45-50 Mb arası yiyor -her ne kadar RAMBlow'da 328 Kb gösterse de.Mutlaka bu işte bir yamuk var.İnşallah adam gibi alnının akıyla çıkar bu işten Nokia.

- - - Eklendi - - -

oo çok karışık yalnız lumia 610 unda desteği diğerleri gibi tam alacağını zannetmiyorum :hmmm

Zaten orta segment olduğu için biz de pek bir şey beklemiyoruz.Ah şu test sonuçları elimize bir geçse...

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence bu uygulamalar 512mb ram e gore optimize edildiler bu yuzden lumia610 donanimi az geliyorr.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Wp android gibimi olacak yani demek istediğim şu asphalt 6'yı galaxy ace'de oynamak var bir de s2'de ama s>3 öyle değil c6–01'de de 701'de aynı şekilde tintin istisnası dışında wp'de böylemi olacak yoksa üvey evlat muamelesi olacakmı ? :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mevcut sorun cikan uygulamalar lumia610'dan once cikan uygulamalar yani 512 mb ram'e gore optimize edilmis uygulamalar. Sadece icerik saglayicilar dusuk donanimli cihazlara gore optimize edicekler. Bazi firmalar zaten acikladi su anda lumia610 da sorunlu olan uygulamalari calistirdiklarini ve test ettiklerini.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Soyle ki hunkarim bu uygulamalar yapim asamasindayken wp7.5mango vardi ve 256mb ram destegi yoktu. Icerik saglayicilar da 512mb ram'i gozonune alarak bu uygulamalari kodladilar. O yuzden 256mb ram yetersiz kaliyor. Tabi optimizasyon yapildiktan sonra ayni performansi verir mi bekleyip gormek lazim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Soyle ki hunkarim bu uygulamalar yapim asamasindayken wp7.5mango vardi ve 256mb ram destegi yoktu. Icerik saglayicilar da 512mb ram'i gozonune alarak bu uygulamalari kodladilar. O yuzden 256mb ram yetersiz kaliyor. Tabi optimizasyon yapildiktan sonra ayni performansi verir mi bekleyip gormek lazim.

Kızma ama sorum şu: bu optimize edilmemiş(256'ye göre) uuygulamalar 512'de kalan RAM'in 256'sından fazlasını mı yiyor da 256 yetersiz kalıyor?Bir türlü anlamadım gitti!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kızma ama sorum şu: bu optimize edilmemiş(256'ye göre) uuygulamalar 512'de kalan RAM'in 256'sından fazlasını mı yiyor da 256 yetersiz kalıyor?Bir türlü anlamadım gitti!
hayır hünkarım 512mb ram de kalan boş alan ile 256mb ramde kalan boş alan aynı olmuyor işlemcide düşük oldugu için rame yük biniyor zaten boş ram miktarı 90mb civarında o yüzden sıkıntı oluyor.gerçi 90mb boş alan pratikte yeterli olmalı bu oyunlar gibi üç dört tanesini 256mb ramli n8 aynı anda açabiliyor multitaskingle.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
lumia 610 ne kadar olur sizce ?:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 610 ne kadar olur sizce ?:)
600tl civarı olmasını bekliyorum ama nokia Türkiye ile dün yaptıgım görüşmeden anladıgım kadarıyla bir operatör kampanyası olacak büyük ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt