doctorrr
Üye
ilaçlarla zor ayakta duruyorBunamış herhalde.![]()

ilaçlarla zor ayakta duruyorBunamış herhalde.![]()

larla zor ayakta duruyor![]()
ilaç hünkarım pardon tarayıcı geç yüklenmiş"lar"?

en iyisi symbian 3teki ses komutları uygulaması. yanlış cevap vermiyor mükemmel :P :P :P![]()
![]()

Sonuca bakmadan yazdım. Bi dövmediğiniz kaldı! Te Allah'ım ya!
beyler siz samsunga laf ediyorsunuz apple dan siri yi caldi diye ama ; siri den once wp. da thell me vardiyanlis hatirlamiyorsam 2009 da microsoft thel mee programinin butun haklarini satin alip cihazlarinda kullanmaya baslamisti
Bu tip programlarda nedense ilk akla hemen siri geliyor kimse hepsinden once cikan thel mee den bahsetmiyor!
Bilmiyordum ki...
bosver pasamzaten cogu arkadasin da thel mee hakkinda bilgisi yok! Eger thel mee yi merak ediyorsan youtube da siri vs. thel mee karsilastirma videolarina bir bak derim
![]()
Tamam bir ara bakıyım.
- - - Eklendi - - -
Sanki tellme daha atik davranıyor...
[video=youtube;SHoukZpMhDE]http://www.youtube.com/watch?v=SHoukZpMhDE[/video]

aynen oyle kardesimhatta bir videosunu seyretmistim eleman telefona hic dokunmadan facebook ta chat yapiyordu..
L:lumia
A:adam
l: facebook tan bir yeni mesajiniz var
l: okumami istermisiniz
a: oku
mesaj okunur
l: mesaj yazmami istermisiniz
a: evet
mesaji soyler eleman lumia 900 de bir guzel yazar
l: gonderilsinmi
a: gonder....
Iste boyle bir video seyretmistim ve eleman cihaza bu islemleri yaptirirken bir kere bile lumia 900 e dokunmamisti![]()

adamın söyledikleriyle tell me'nin anladıkları arasında dağlar kadar fark var.
Sesli dinlemedim.Gerçekten öyle mi bilmiyorum yani...

Doğrudur..Yabancı dilim hiç iyi değil.Ama daha atik olduğu bir gerçek tellme'nin...
ilk söylediğinde çıkan yazıları görmedin mi? onları bir insan nasıl söyleyebilir inceleme yaparken. hem diğer dediklerinin büyük kısmını da yanlış anladı cihaz.
- - - Eklendi - - -
şimdi tekrar baktım da adamın söylediklerinden hem alakasız hem de komik şeyler algılamış.![]()
Doğrudur..Yabancı dilim hiç iyi değil.Ama daha atik olduğu bir gerçek tellme'nin...
tabiki çok hızlı davranıyor. ancak kelime algılamasının düzeltilmesi lazım. şu anda kullanılacak gibi görünmüyor.
mesela adam "send a text to simone" diyor, tell me onu "stain detector simo" diye algılıyor. baya sıkıntılı yani ama şöyle bir durum da var tell me şu anda tam bir kişisel asistan olarak çalışmıyor daha çok internet aramaları için kullanılıyor o yüzden belki kelimeleri algılama şekli internet aramasına göre düzenlenmiş olabilir.
Tell me güzelmiş ama geliştirilmesi lazım. Tıpkı bizim ses komutları öğreticisi gibiHiçbişey öğrenmiyo amele
![]()