SGS 3 S-voice a göre en iyi akıllı telefon hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
ilaç hünkarım pardon tarayıcı geç yüklenmiş :)

- - - Eklendi - - -

'ilaç'

- - - Eklendi - - -

'ilaç'

- - - Eklendi - - -

abi bu ilaç yazmıyor ya

- - - Eklendi - - -

hap iyileştirici manasına gelen ilaç kelimesini girmiyor haydaaa :d:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
en iyisi symbian 3teki ses komutları uygulaması. yanlış cevap vermiyor mükemmel :P :P :P :D :kop:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
beyler siz samsunga laf ediyorsunuz apple dan siri yi caldi diye ama ; siri den once wp. da thell me vardi ;) yanlis hatirlamiyorsam 2009 da microsoft thel mee programinin butun haklarini satin alip cihazlarinda kullanmaya baslamisti ;) Bu tip programlarda nedense ilk akla hemen siri geliyor kimse hepsinden once cikan thel mee den bahsetmiyor!

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
beyler siz samsunga laf ediyorsunuz apple dan siri yi caldi diye ama ; siri den once wp. da thell me vardi ;) yanlis hatirlamiyorsam 2009 da microsoft thel mee programinin butun haklarini satin alip cihazlarinda kullanmaya baslamisti ;) Bu tip programlarda nedense ilk akla hemen siri geliyor kimse hepsinden once cikan thel mee den bahsetmiyor!

Bilmiyordum ki...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bosver pasam;) zaten cogu arkadasin da thel mee hakkinda bilgisi yok! Eger thel mee yi merak ediyorsan youtube da siri vs. thel mee karsilastirma videolarina bir bak derim;)

Tamam bir ara bakıyım.

- - - Eklendi - - -

Sanki tellme daha atik davranıyor...
[video=youtube;SHoukZpMhDE]http://www.youtube.com/watch?v=SHoukZpMhDE[/video]

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Tamam bir ara bakıyım.

- - - Eklendi - - -

Sanki tellme daha atik davranıyor...
[video=youtube;SHoukZpMhDE]http://www.youtube.com/watch?v=SHoukZpMhDE[/video]

aynen oyle kardesim;) hatta bir videosunu seyretmistim eleman telefona hic dokunmadan facebook ta chat yapiyordu..
L:lumia
A:adam

l: facebook tan bir yeni mesajiniz var
l: okumami istermisiniz
a: oku
mesaj okunur
l: mesaj yazmami istermisiniz
a: evet
mesaji soyler eleman lumia 900 de bir guzel yazar
l: gonderilsinmi
a: gonder....

Iste boyle bir video seyretmistim ve eleman cihaza bu islemleri yaptirirken bir kere bile lumia 900 e dokunmamisti :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
aynen oyle kardesim;) hatta bir videosunu seyretmistim eleman telefona hic dokunmadan facebook ta chat yapiyordu..
L:lumia
A:adam

l: facebook tan bir yeni mesajiniz var
l: okumami istermisiniz
a: oku
mesaj okunur
l: mesaj yazmami istermisiniz
a: evet
mesaji soyler eleman lumia 900 de bir guzel yazar
l: gonderilsinmi
a: gonder....

Iste boyle bir video seyretmistim ve eleman cihaza bu islemleri yaptirirken bir kere bile lumia 900 e dokunmamisti :)

Sevdim bu işi...:)

pRime.

pRime.

Üye
adamın söyledikleriyle tell me'nin anladıkları arasında dağlar kadar fark var.

pRime.

pRime.

Üye
Sesli dinlemedim.Gerçekten öyle mi bilmiyorum yani...

ilk söylediğinde çıkan yazıları görmedin mi? onları bir insan nasıl söyleyebilir inceleme yaparken. hem diğer dediklerinin büyük kısmını da yanlış anladı cihaz.

- - - Eklendi - - -

şimdi tekrar baktım da adamın söylediklerinden hem alakasız hem de komik şeyler algılamış. :kop:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

ilk söylediğinde çıkan yazıları görmedin mi? onları bir insan nasıl söyleyebilir inceleme yaparken. hem diğer dediklerinin büyük kısmını da yanlış anladı cihaz.

- - - Eklendi - - -

şimdi tekrar baktım da adamın söylediklerinden hem alakasız hem de komik şeyler algılamış. :kop:
Doğrudur..Yabancı dilim hiç iyi değil.Ama daha atik olduğu bir gerçek tellme'nin...

pRime.

pRime.

Üye
Doğrudur..Yabancı dilim hiç iyi değil.Ama daha atik olduğu bir gerçek tellme'nin...

tabiki çok hızlı davranıyor. ancak kelime algılamasının düzeltilmesi lazım. şu anda kullanılacak gibi görünmüyor.

mesela adam "send a text to simone" diyor, tell me onu "stain detector simo" diye algılıyor. baya sıkıntılı yani ama şöyle bir durum da var tell me şu anda tam bir kişisel asistan olarak çalışmıyor daha çok internet aramaları için kullanılıyor o yüzden belki kelimeleri algılama şekli internet aramasına göre düzenlenmiş olabilir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

tabiki çok hızlı davranıyor. ancak kelime algılamasının düzeltilmesi lazım. şu anda kullanılacak gibi görünmüyor.

mesela adam "send a text to simone" diyor, tell me onu "stain detector simo" diye algılıyor. baya sıkıntılı yani ama şöyle bir durum da var tell me şu anda tam bir kişisel asistan olarak çalışmıyor daha çok internet aramaları için kullanılıyor o yüzden belki kelimeleri algılama şekli internet aramasına göre düzenlenmiş olabilir.

Olabilir.

aleranol

aleranol

Üye
Tell me güzelmiş ama geliştirilmesi lazım. Tıpkı bizim ses komutları öğreticisi gibi :ehe Hiçbişey öğrenmiyo amele:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt