Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi android bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 600TL. Telefon oyunlarda ve internette sorun yaşatmazsa iyi olur. Haziranın başlarında alacağım eğer yeni çıkacak telefonlar olursa onlara da bakabilirim. Marka farketmez yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

ben 863 lirayı gözden çıkarmıştım ama wildfire s i kuzenim kullanıyo 600 mhz işlemci vardı pek inceleme fırsatım olmadı ama burda gio ve wildfire s karşılaştırılmış incele derim600 tl bütçe dedin de; bu işlerle ilgilenen, yakından takip eden bir tanıdığımın sözü var çok hoşuma gider: akıllı telefon alacaksan en az 800 tlyi gözden çıkaracaksın, daha düşük bişey alırsan o akıllı telefon olmaz ap tal (forum kelimeyi direkt siliyormuş öyle de çok anlamsız olduğu için böyle düzenledim) telefon olur.![]()
ace kurtaracakmı?Oyun oynayacaksan yine kurtarmazo telefonu alacağına galaxy ace al daha iyi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ace kurtaracakmı?
Neo V yada 2. el galaxy S öneririm.
benimde demek istediğim Neo V altı daha doğrusu 700-800 tl altı ANDROİD telefon alınmaz.Ben ace kurtaracak demedim, dikkatli oku istersen. Galaxy mini 2 alacağına onu alman daha iyi dedim. Bütçem 600 tl diyor adam, neo v'yi alabiliyorsa hiç durmasın zaten.
600 tl bütçe dedin de; bu işlerle ilgilenen, yakından takip eden bir tanıdığımın sözü var çok hoşuma gider: akıllı telefon alacaksan en az 800 tlyi gözden çıkaracaksın, daha düşük bişey alırsan o akıllı telefon olmaz ap tal (forum kelimeyi direkt siliyormuş öyle de çok anlamsız olduğu için böyle düzenledim) telefon olur.![]()
benimde demek istediğim Neo V altı daha doğrusu 700-800 tl altı ANDROİD telefon alınmaz.

Ya arkadaşlar ekim sonunda HTC One x alıcam zaten de telefonsuzum şuan. Oyunları elesek bile bana internette sorun yaşatmayacak bir telefon gerekli. HTC Wildfire s suanda iyi gibi geliyor gözüme.
Galaxy S Plus W'den daha iyi Plus'ın ekranı daha büyük bir de gorilla glass yanlış bilmiyorsamKonu yine dirilsin. Arkadaşlar Galaxy S Plus ta hemen hemen Galaxy W ile aynı fakat aralarındaki farkı çözebilmiş değilim. Bu ikisinden birini alacağım hangisi olabilir acaba?